Dostlar gordugum haberde eylulde 5090 cikicagini gördüm ondan 1 ay sonrada herhalde 5070 piyasaya cikar die dusunuyorum ben Ağustosta 4070ti li sistem toplicam sizde 5070 cikmasini beklemelimiyim yoksa 4070ti li sistemi aliyimmi agustos ayinda
Bence bekle kankaDostlar gordugum haberde eylulde 5090 cikicagini gördüm ondan 1 ay sonrada herhalde 5070 piyasaya cikar die dusunuyorum ben Ağustosta 4070ti li sistem toplicam sizde 5070 cikmasini beklemelimiyim yoksa 4070ti li sistemi aliyimmi agustos ayinda
Bekleme al geç bekle diyenler anksiyete bozukluğuna maruz kalmış olabilir hayatı yaşa al geç ona bakılırsa 3 sene sonrada 6000 serisi çıkacak onu neden beklemiyorsunDostlar gordugum haberde eylulde 5090 cikicagini gördüm ondan 1 ay sonrada herhalde 5070 piyasaya cikar die dusunuyorum ben Ağustosta 4070ti li sistem toplicam sizde 5070 cikmasini beklemelimiyim yoksa 4070ti li sistemi aliyimmi agustos ayinda
Rtx 5000 serisi net beklenir aga nvidia şirketi hayvan gibi büyüdü iyi bir kart çıkartmazsa kendi kuyusunu kazar.Dostlar gordugum haberde eylulde 5090 cikicagini gördüm ondan 1 ay sonrada herhalde 5070 piyasaya cikar die dusunuyorum ben Ağustosta 4070ti li sistem toplicam sizde 5070 cikmasini beklemelimiyim yoksa 4070ti li sistemi aliyimmi agustos ayinda
Hocam gecen sene 4060ı 8 gb yaparak cuvallamisti amaRtx 5000 serisi net beklenir aga nvidia şirketi hayvan gibi büyüdü iyi bir kart çıkartmazsa kendi kuyusunu kazar.
3060'ın bile bütün oyunları 1080p ultra 60fps açtığı bir dünyada yaşıyoruz, benim elimde halihazırda bir bilgisayar olduğu için 5000 serisini bekliyorum, ama olmasaydı gider 4070 super bi sistem alırdım.Bu arada suan elimde herhangi bir pc yok onuda belirtiyim
Niyeki tekel oldu adamlar bok çıkarsa stokları aynı gün biterRtx 5000 serisi net beklenir aga nvidia şirketi hayvan gibi büyüdü iyi bir kart çıkartmazsa kendi kuyusunu kazar.
Rtx 4000 serisinde çuvalladığı için Rtx 5000'de çuvallayamaz. Bunu yaparsa daha telafi edemez durumu. Kullanıcı nezlinde toleransları kalmadı.Hocam gecen sene 4060ı 8 gb yaparak cuvallamisti ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada suan elimde herhangi bir pc yok onuda belirtiyim
Hiçte bile görürüz bak rtx 4000 serisinden rtx 5000'e geçmek için kullanıcılara yeterli bir sebep veremesinler büyük zarar ederler.Niyeki tekel oldu adamlar bok çıkarsa stokları aynı gün biter
"kendi kuyusunu kazar." boş bir analiz, nvidianın oyunculardan gelen 2 kuruşa ihtiyacı yok artık, şirketin büyümesinin sebebi yüz milyarlarca dolarlık yapay zeka çipi satışı. oyuncu kartı değil.Rtx 5000 serisi net beklenir aga nvidia şirketi hayvan gibi büyüdü iyi bir kart çıkartmazsa kendi kuyusunu kazar.
Alakası yok.iyi bir kart çıkartmazsa kendi kuyusunu kazar.
3060 artık açamıyor.3060'ın bile bütün oyunları 1080p ultra 60fps açtığı bir dünyada yaşıyoruz, benim elimde halihazırda bir bilgisayar olduğu için 5000 serisini bekliyorum, ama olmasaydı gider 4070 super bi sistem alırdım.