Parça parça yerine hazir sistem bakiniyorum. Işten güçten pek vakit kalmaz. Hazıra konayım diyorum
https://www.gaming.gen.tr/urun/3297...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bu bilgisayarı düşünüyorum. Ilerleyen zamanlarda ekran karti yükseltmem daha olası sanki?
Bende R5 3600 AM4 ve DDR4 lü bir sistem vardı. Satınca yine AM4 toplayacaktım, tabi işlemci ve ekran kartımı da yükselterek.
Hazır sistemlere bakıyorsun, fiyat güzel geliyor aslında. Ama mesela ekran kartı güzel ama anakart kötü oluyor.Ben mesela mATX anakart sevmiyorum illa ATX olacak

En iyisi kendim toplayayım dedim bir öncekindeki gibi.
Dün de Gaming Gecesi vardı. Şansıma istediğim anakart da indirimdeydi.
Biraz da gözümü kararttım
1- MSI B650 Gaming Plus Wifi
2- Bitfeniz Cube 360 MM Sıvı Soğutma ( Soğutması çok iyi olduğu söyleniyor. Şans vermek istedim )
3-Apacer Panther 32 GB (2*16) 5600 MHz DDR5 Ram siparişi verdim. En azından AM4 mü AM5 mi, DDR4 mü DDR5 mi kurayım diye düşünmek zorunda değilim artık

Aklımdaki ekran kartı Radeon RX 7800xt yada 7900 GRE ( %90 bu olacak ) İşlemci ve özellikle PSU ya tam karar veremedim.Aklımda MSI MAG A750GL 750w+ Gold var. İleriye dönük fena değil aslında. Hem PCIE5 hem ATX 3.0 özelliği var hem de full modüler.
Kasa da Dark Maxima V30 düşünüyorum.
SSD olarak Kingston 1 TB KC3000 alacağım kesinlikle ondan eminim
Umarım tamamlayabilirim en kısa zamanda.