Neler Yeni

4070 vea 4070 super sistem önerisi

ccaxern

80+
Reaksiyon skoru
11
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Arkadaşlar 35-45k arasında 4070li veya 4070 süperli sistem arıyorum önerileriniz nedir ?
bu sistemi bulabildim. sizce alınır mı alınırsa nası bi özelleştirme yapmam gerekir ?

Arkadaşın attığı sistem senin attığından daha iyi. Yalnız İntel'i ölü soket diyerekten pek önermezler. İşlemci yükselteceğin zaman anakartı da soket uyumsuzluğu olacağı için onunda değiştirmen gerecek. Ben uzun bir süre yükseltme yapmam sistemime dersen ki yüksetlem yapacağın bir durum söz konusu olmaz bence gayet yeterli ve seni tatmin edecek sistem. Ramlerin cl değeri sıkıntı bir tek onu da ya idare edersin ya da satıp 0 başka bir ram alırsın.

4070 yerine 7800XT bakabilirsin

4070 değilde 7800xt yada 4070 super sistem kovalayabilirsin
4070 süper istiyorum da hazır sistemlerdeki parçaları herkes kötülüyo genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt ye gözüm kaymıştı ilk ama alacaksan hep nvidia alın dediler daha iyi olur dlss olayından falan

Arkadaşın attığı sistem senin attığından daha iyi. Yalnız İntel'i ölü soket diyerekten pek önermezler. İşlemci yükselteceğin zaman anakartı da soket uyumsuzluğu olacağı için onunda değiştirmen gerecek. Ben uzun bir süre yükseltme yapmam sistemime dersen ki yüksetlem yapacağın bir durum söz konusu olmaz bence gayet yeterli ve seni tatmin edecek sistem. Ramlerin cl değeri sıkıntı bir tek onu da ya idare edersin ya da satıp 0 başka bir ram alırsın.
O zaman şu an en mantıklısı bu sistemi almak mı gözüküyor sizce ?

4070 süper istiyorum da hazır sistemlerdeki parçaları herkes kötülüyo genelde

7800xt ye gözüm kaymıştı ilk ama alacaksan hep nvidia alın dediler daha iyi olur dlss olayından falan

O zaman şu an en mantıklısı bu sistemi almak mı gözüküyor sizce ?
Ben alacak olsam evet alırdım. Malesef fiyatı değişiklik göstermiş, artmış.

Geri