Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7500F - GALAX 4070 34.999 TL

Nezha

80+ Bronze
F/p olarak aşırı sağlam. Ram düzeltilir alınır ama 3 taksit olsaydı en azından. Bunu beğenmeyenler ya kasım ayındaki indirim adı altındaki rezillikleri görmemiştir ya da yurtdışında yaşıyordur.

Ben ssdyi yükseltmenizi tavsiye etmem. B650mrda iki ssd slotu var. Yükselteceğime 1 ssd de düzgün alırım ucuzundan 2 ssd takarım daha iyi.

Kasım ayındaki sistemlerin neredeyse hepsinde anakart h610mdi. Ssdler 512di.
4080sli sistemi bile h610m ile sunanlar oldu yazık günah.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ümit
4070 süper olsa o zaman çok ucuz derdi herkes. Gerçi ucuz 4070 s kartlı sistemlerde ya galax ya palit koyuyolar, msi asus koyan görmedim. İşin özü fiyat ve sistem iyi alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata vatan 4070s vermişti ama güzel sistem ram keşke 1x16Gb olsaydı.
Eminim herseyini yükselmek zorunda olduğun sistem vermiştir 42 k falan tutmustur son hali.

Son düzenleme:

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Görkem
bir tek bu sistem özelinde değil genel olarak bir şeyde anlaşmamız gerek
şu anda bu sisteme ne iyi ne kötü yorumu yapacam ama

aralık ayına girdiğimizden itibaren herkes her çıkan sistemi kasım ayı fiyatlarını değerlendirerek berbat çöp diyor
elbetteki kasım ayı indirimleri gibi her daim indirimli sistem alalım isterim orda bir durum yok ta

neden her eleştirinizi kasım ayı fiyatlarına göre yapıyorsunuz
şimdi diyeceksiniz kasımda da kur aynıydı şimdi de aynıydı kasımda zarar etmeden bu fiyata veriyorken neden şimdi vermiyor
bilemezsiniz firmalarla ne anlaşmalar yapıldı efsane kasım adı ile en azından eldeki stkların bir kısmını çok çok cüzzi kazançla verelim nakit akışı olsun mu denildi bunları bilemezsiniz

şimdi bu yorumları yapıyorum diye beni ya satıcı koruyan biri yada sende mi satıcısın diyen olacak ama inanın değil

fiyatları elbetteki eleştirecez
genel fiyatlarıda
atılan sistem özelindeki fiyatlarıda
ama aralık ayında kasıma yı etkisi yaratan indirimler var mı yok
peki 3-4 gün sonra kasım ayı etkileri yaratacak bir indirim konusunda kesin bir bilgi var mı yok

O zaman fiyatlandırmaları biraz kasım ayının üzerinde değerlendirmek mantıklı (malesef mantıklı yüksek fiyattan mal almaya hevesli değilim)

her posta bu alınmaz kasımda bu ürün böyle idi derseniz
millet almaya almaya ocakta daha pahalıya alacak

TEKRAR TEKRAR SÖYLEYEYİM
NE SATICIYIM NE SATICI BİR TANIDIĞIM VAR NE YÜKSEK FİYATTAN MAL ALMA HEVESİM VAR
NE DE ŞU ANKİ SİSTEM ÖZELİNDEN YORUM YAPIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doğukan Çelikçi
Kanka neye göre öyle bi yorum yaptın bildiklerini bizimle de paylaşır mısın . En azından bilmediklerimizi öğrenmiş oluruz.

16X2 Ram yapılarak alınabilir hocam. Kasım indirimleri gibi indirimler olur mu bilmiyorum lakin sizin gibi bende bekliyorum. Geçen bir sistem alıp iade ettim. Bir umut bekliyorum 3-5 k düşmelerini.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,915
Üyeler
162,578
Son üye
hvsvn
Top Bottom