Bütçeyi artırma şansınız varmı? Varsa bunu alabilirsiniz:soru 1) 38k bütçeniz olsa hangisini alırdınız?
soru 2) 1. sistem 4070 ve 12400f darboğaz yapar mı?
1.SİSTEM
Alıntıyı görüntüle
(ram 2 tane ama 1 tane gözüküyor)
2.SİSTEM
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu ikisi arasında 4070'li sistemi Darboğazı falan kafayı takma, akıcı bir şekilde oynarsın oyunları.1.SİSTEM
Alıntıyı görüntüle
2.SİSTEM
hocam monitör ve birkaç ekipman daha alacağım için ne yazıkki fiyatı aşıyor yine de çok teşekkür ederim öneri için.Bütçeyi artırma şansınız varmı? Varsa bunu alabilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle
S!nerji bağlantısı atılmıyor bu yüzden görsel attım.
@Alucard5 hocamın attığı sistem nasıl sizce ?Bu ikisi arasında 4070'li sistemi Darboğazı falan kafayı takma, akıcı bir şekilde oynarsın oyunları.
fikrimi değiştirdim hocam bu fiyata bundan iyisini bulamam gibi hiç değişiklik yapmadan alacağım sanırım. ekleyeceğiniz veya tavsiye edeceğiniz başka bir şey varsa lütfen çekinmeden yazınBütçeyi artırma şansınız varmı? Varsa bunu alabilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle
anakartı ve kasayı yükseltebilirsin.fikrimi değiştirdim hocam bu fiyata bundan iyisini bulamam gibi hiç değişiklik yapmadan alacağım sanırım. ekleyeceğiniz veya tavsiye edeceğiniz başka bir şey varsa lütfen çekinmeden yazın
1-Bilmiyom almazdım benim Nvidia'lık işim yok.soru 1) 38k bütçeniz olsa hangisini alırdınız?
soru 2) 1. sistem 4070 ve 12400f darboğaz yapar mı?
1.SİSTEM
Alıntıyı görüntüle
2.SİSTEM
1-Bilmiyom almazdım benim Nvidia'lık işim yok.
2-Mlsf evet
bu nasıldır hocam ekleme çıkarma yapmaya gerek var mı bu fiyata daha iyisi mevcut muBütçeyi artırma şansınız varmı? Varsa bunu alabilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle