Para saçmak deyiminin karşılığı olur bunu alman.
bilgisayarı almama daha çook var biter o zaman kadar indirimvatan da %15 kampanyası var istersen oradan bi bak parçalara istersen
İtopya niye hocam vatan olsa anlarım kaç senelik markabilgisayarı almama daha çook var biter o zaman kadar indirim
daha pahalı oluyor kendim toplayınca , hazır sistemlere bakıyorum istediğim özelliklerin birbirine uyduğu hazır sistem yok ram iyi olsa kasa kotu o iyi olsa ekran karti kotu digeri iyi olsa baska biseyi kotu ama itopyada aşşşırı fazla hazır sistem olduğundan ve itopyanın neredeyse tek amacı hazir sistem olduğundan çok fazla seçenek oluyo ve istediğim kusursuz hazır bilgisayarı buldum oda bu fiyatı fazlamı o kısımda bir sıkıntı yok kendim için aradığım kusursuz sistemi buldummu o yeter banaİtopya niye hocam vatan olsa anlarım kaç senelik marka
Hocam max bütçe nedir ben yardımcı olurumdaha pahalı oluyor kendim toplayınca , hazır sistemlere bakıyorum istediğim özelliklerin birbirine uyduğu hazır sistem yok ram iyi olsa kasa kotu o iyi olsa ekran karti kotu digeri iyi olsa baska biseyi kotu ama itopyada aşşşırı fazla hazır sistem olduğundan ve itopyanın neredeyse tek amacı hazir sistem olduğundan çok fazla seçenek oluyo ve istediğim kusursuz hazır bilgisayarı buldum oda bu fiyatı fazlamı o kısımda bir sıkıntı yok kendim için aradığım kusursuz sistemi buldummu o yeter bana
çok iyi olur, 60 bin liraHocam max bütçe nedir ben yardımcı olurum
Bu fiyata ti varAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer fiyat çok diyor iseniz itopyadan iyi bir 60k lık sistem önerirmisinjz ama ekran kartı en düşük 4070 olsun
https://www.gaming.gen.tr/urun/3636...16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şimdilik bunu buldum daha iyisini bulursam atarım birde toplama sorun yaratıyor muydu senin içinçok iyi olur, 60 bin lira
sistem iyimiş hem daha az fiyatı ti da almış olurum saolasınhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3636...16-gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şimdilik bunu buldum daha iyisini bulursam atarım birde toplama sorun yaratıyor muydu senin için