ConquerorXIV
80+ Gold
emin misin ?3080 al geç 4070'e gerek yok sırf para israfı Frame generation 3000 serisinde de var zaten
emin misin ?3080 al geç 4070'e gerek yok sırf para israfı Frame generation 3000 serisinde de var zaten
Eylül 2021 fatura tarihigarantisi faturası var mı
face gruplarına bak orda garantisizleri 11 - 12 ye var 14 e garantili alırsınGaranti yok Amazon fatura var
Baktım hocam gönderi de oluşturdum da yazan olmadı bir kaç kişi de var fiyatı yüksek çekiyo 3080 leri 13-14 ten başlatıyolarface gruplarına bak orda garantisizleri 11 - 12 ye var 14 e garantili alırsın
Hangi konuda? fsr 3 ve dlls kullanabiliyorsun. Oyun performansları aynı neredeyse ve kendisi kullanmayacakmış ama 3080'in render performansı daha iyiemin misin ?
frame gen var demişsin ?Hangi konuda? fsr 3 ve dlls kullanabiliyorsun. Oyun performansları aynı neredeyse ve kendisi kullanmayacakmış ama 3080'in render performansı daha iyi
Tamam doğru fsr 3 ile fg açabiliyorsun zatenframe gen var demişsin ?
ikisi aynı mı çalışıyor kıyaslanamaz bileTamam doğru fsr 3 ile fg açabiliyorsun zaten
İkisi aynı şekilde çalışıyor? araştırabilirsin dlls ve fsr farklı şeyler ama fg çalışma mantığı aynı.ikisi aynı mı çalışıyor kıyaslanamaz bile
kalitesi aynı değilİkisi aynı şekilde çalışıyor? araştırabilirsin dlls ve fsr farklı şeyler ama fg çalışma mantığı aynı.
Dostum kanıtın varmı çünkü kalitesi aynı değil demekle olmaz. Senin öyle düşünmenin sebebi mesela fsr3 açtığın zaman fsr 2.1 yada fsr 2.0 artık oyunda ne varsa o da çalışıyor ee dlss fsr'den daha iyi olduğu için kalite aynı değil tabikide.kalitesi aynı değil
kanıt sunması gereken sensinDostum kanıtın varmı çünkü kalitesi aynı değil demekle olmaz. Senin öyle düşünmenin sebebi mesela fsr3 açtığın zaman fsr 2.1 yada fsr 2.0 artık oyunda ne varsa o da çalışıyor ee dlss fsr'den daha iyi olduğu için kalite aynı değil tabikide.
Fsr 3 aslında sadece frame generation görüntü ölçekleme yapmıyor yani. Ama dlls ve fsr 3'ü aynı anda açarsan fsr 2.0 filan açılmaz daha kaliteli görüntü alırsın.
Dostum ben sana fsr 3'ün çalışma mantığını söylüyorum zaten burda nvidia fg daha iyi olamaz aynı şeyi yapıyorlar zaten dlls ile fsr kıyaslıyorsun sen.kanıt sunması gereken sensin