işlemcinize ve oynadığınız oyunlara bağlı ayrıca zevkinizeŞu anda elimde 1080p 165Hz monitör var. Şöyle 2K 144Hz bir monitör almak mantıklı mı yoksa 1080p de kalmak ideal midir?
Ryzen 5 7600, 32 ram var hocam. Oyun olarak güncel her şeyi oynamaya çalışıyorum. Rekabetçi oynamıyorum pek. Daha çok hikayeli. Mesela yakın zamanda çıkacak AC Shadows bekliyorum örnek olarak.işlemcinize ve oynadığınız oyunlara bağlı ayrıca zevkinize
Kesinlikle 2k alınırŞu anda elimde 1080p 165Hz monitör var. Şöyle 2K 144Hz bir monitör almak mantıklı mı yoksa 1080p de kalmak ideal midir?
o zaman 2k daha iyi olabilir görüntü kalitesi isterseniz ama dersenizki ben iyiyim böyle o zaman gerek yok ha birde istiyorsanız 2k ama eriniyorsanız yenisini almaya fln yada bütçeniz yoksa nvidiada dsr sayesinde 1080pyi yapay olarak yükseltebilirsiniz 2k gibi olmaz tam ama 1080pden iyi olurRyzen 5 7600, 32 ram var hocam. Oyun olarak güncel her şeyi oynamaya çalışıyorum. Rekabetçi oynamıyorum pek. Daha çok hikayeli. Mesela yakın zamanda çıkacak AC Shadows bekliyorum örnek olarak.
hocam dsr ile 2k ya aldım ama rdr2 de 3 kere error yedim. out of memory diyeo zaman 2k daha iyi olabilir görüntü kalitesi isterseniz ama dersenizki ben iyiyim böyle o zaman gerek yok ha birde istiyorsanız 2k ama eriniyorsanız yenisini almaya fln yada bütçeniz yoksa nvidiada dsr sayesinde 1080pyi yapay olarak yükseltebilirsiniz 2k gibi olmaz tam ama 1080pden iyi olur
arkadaşın konusu bu konuyu meşgul etmeyelim dm gelin istersenizhocam dsr ile 2k ya aldım ama rdr2 de 3 kere error yedim. out of memory diye
ne yapmalıyım?
olurarkadaşın konusu bu konuyu meşgul etmeyelim dm gelin isterseniz