mağazaya gel diyor yoksa nniye geleyim yani diğer mazalar telefonları bile açmıyolarStoğu bitmiş olabilir. Rampage önerilmeyen bir marka fakat şansıma mıdır nedir bilmem kendim 2 yıldır Rampage kasa ve Psu kullanıyorum. Bunu da dile geyire getire bi gün patlıyacak Psu . İsterseniz o şekilde de alabilirsinix ya da hangi marka kasalar var onu öğrenip fiyat farkı ile beraber bilgilendirirsen yardımcı olurum.
Gurur yapmayalım lütfen . İşinize yarıcayacak bir sistem ve piyasadan da baya bi uygun. Önerim mağazaya gidip bütün bilgileri ile eksiksiz bir şekilde bilgileri toplayıp buraya yazarsan 7/24 buralardayım yardımcı olurum.mağazaya gel diyor yoksa nniye geleyim yani diğer mazalar telefonları bile açmıyolar
çalışıyorum hocam o yüzden gidemiyorum şu an da yarın bakıcam duruma göre işimin yoğunluğuna göre gidip gitmeyeceğim çok teşekkür ederim bu arada öneriler için gidersem yazacağımGurur yapmayalım lütfen . İşinize yarıcayacak bir sistem ve piyasadan da baya bi uygun. Önerim mağazaya gidip bütün bilgileri ile eksiksiz bir şekilde bilgileri toplayıp buraya yazarsan 7/24 buralardayım yardımcı olurum.
Tamamdır hocam kolay gelsin.çalışıyorum hocam o yüzden gidemiyorum şu an da yarın bakıcam duruma göre işimin yoğunluğuna göre gidip gitmeyeceğim çok teşekkür ederim bu arada öneriler için gidersem yazacağım
teşekkür ederim bir şey soracağım ben de aoc 24g2spu/bk var o monitör ile olur değil mi 2 k monitör şart mıTamamdır hocam kolay gelsin.
Valla şuan ki monitörü ilana koymanı ve satılınca 2k almanı öneririm. 1080p de darboğaz olur mu ? Bilemiyorum araştırmam gerekli. Araştırıp yazarım.teşekkür ederim bir şey soracağım ben de aoc 24g2spu/bk var o monitör ile olur değil mi 2 k monitör şart mı
teşekkür ederimValla şuan ki monitörü ilana koymanı ve satılınca 2k almanı öneririm. 1080p de darboğaz olur mu ? Bilemiyorum araştırmam gerekli. Araştırıp yazarım.
msi kasayı alma zaten yan kapak cam değil, diğer msi camlı olansa alaradım da msı kasanın olmadığını söylediler
Nasıl cam değil ?msi kasayı alma zaten yan kapak cam değil, diğer msi camlı olansa al