Neler Yeni

4070 süpere ryzen 5 5600x takılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
1080p için 7700xt yada arc580li bir sistemi aşağı yukarı 30 35 toparlarsınız net bütçe nedir?
50k ama benim şuan kullandığım laptopum var benim toplayacağım yazdan sonra hocam yazdan sonraya kadar para biriktiricem
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://pckolik.com/tavsiye-sistem/...32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-240mm-sivi-sogutucu hocam alsana şunu 70kya ne uğraşıyosun

70k dimi bütçe
En kötü 50 yazdan sonra alacağım sistemimi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
50k ama benim şuan kullandığım laptopum var benim toplayacağım yazdan sonra hocam yazdan sonraya kadar para biriktiricem

En kötü 50 yazdan sonra alacağım sistemimi
hocam yazdan sonraya kim öle kim kala o zaman sorun. şu an içinse laptop satıp attığımı almak en mantıklısı 4070supere 50k bayılma hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
hocam yazdan sonraya kim öle kim kala o zaman sorun. şu an içinse laptop satıp attığımı almak en mantıklısı 4070supere 50k bayılma hiç.
Laptopta Casper i7 11. Nesil işlemcisi var ekran kartı yok :/ sıkıntı

Hocam şey dicem ben parça parça toplasan hani yavaş yavaş alsam diyorum en sonda hepsini alınca birleştirsem sence nası olur hani bı anda vermek yerine hazır almak yerine istediğim parcaları koyup alsam sence daha iyi olmazmı

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
Laptopta Casper i7 11. Nesil işlemcisi var ekran kartı yok :/ sıkıntı

Hocam şey dicem ben parça parça toplasan hani yavaş yavaş alsam diyorum en sonda hepsini alınca birleştirsem sence nası olur hani bı anda vermek yerine hazır almak yerine istediğim parcaları koyup alsam sence daha iyi olmazmı
olur ama indirim yakalaman beklemen lazım bu siteyi takip et indirim paylaşıyorlar. yavaştan başla toplamaya

Emirovski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emirhan
şimdi diğer parçaları alın ekran kartını sonradan rahat olduğunuz zaman alın fiyatlar uçacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom