Neler Yeni

4070 superli bu sistem alınır mı

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
IMG_0109.jpeg

IMG_0110.jpeg

Arkadaşlar kendime 4070 superli bir sistem bakıyorum. 7800 veya 7700xt li sistemlere de baktım ama driver sorunlarından bahsedenler beni biraz korkuttu. Bu sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Anakartı b serisi yapmak istediğimde çok fiyat farkı çıkıyor. Sizce bu şekilde de almak mantıklı mıdır?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Görkem
1 ramlerin frekans cl oranı düşük ayrıca tek 16 değil 2x16 gerekir buna
2 olmaz sa olmaz demiyorum ama bir tık daha iyi bir ssd bakılabilir
3 yine olmazsa olmaz değil olmadığı taktirde sistem kötü olacak diye bir şey yok ama yine de bu bütçelere kadar çıkıp eski neslin a320 anakartı gibi bir anakart ta yakışmıyor bu sisteme

özelleştireyim desen bir altındaki anakart çok pahalı

rami 2x16 daha iyi bir frekans cl ye güncellediğinde
ssd yi bir tık daha iyi bir ssd ye güncellediğinde 40800 tl yapıyor

fiyat yine pahalı sayılmaz ama fiyat performans canavarı dedirtecek bir seviyede olmuyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ümit
Vallahi parasına göre normal. kaliteli kasa taksan mesh 750 +80 gold, sıvı soğutucu eklesen, anakartı msi 650 yapsan hadi ramleride kaliteli olsun desen corsair falan yapsan oldu sana 47 k. Kaldıki palit süperin piyasası 24 k msi 28 - 32 arası msi ekran kartlı olanları alırsın o paralara. malzeme kalitesine kimse bakmıyor nedense ama en önemlisi o bence. bu paralara kaliteli 4070 Süper Li sistem toplamak hayal bence.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kendime 4070 superli bir sistem bakıyorum. 7800 veya 7700xt li sistemlere de baktım ama driver sorunlarından bahsedenler beni biraz korkuttu. Bu sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Anakartı b serisi yapmak istediğimde çok fiyat farkı çıkıyor. Sizce bu şekilde de almak mantıklı mıdır?
Parçalar biraz kalitesiz tutulmuş çokta alınabilecek bir kasa değil. Gamegarajdan bakabilirsiniz iyi özelleştirme seçenkleri var

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye edebileceğiniz sistemler var mı bu civarlarda peki?

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Aslında bu sistemi de düşünüyorum ama amd olması düşündürüyor. Belki önyargılıyım, kullanıp çok sevenler de var. Siz ne dersiniz?
4070 Super bir tık daha bir ekran kartı ama amd ekran kartlarına soğuk değilsen alınabilir 32gb ram yaparsın kasa ve psu'yu değiştirir alırsın. DRAM'li ssd seçersen 40k civarına gelir parça kalitesine bakılırsa o paraya değer.

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Çiko
Aslında bu sistemi de düşünüyorum ama amd olması düşündürüyor. Belki önyargılıyım, kullanıp çok sevenler de var. Siz ne dersiniz?
Eski amd kartlarında olan hatalar yenilerinde azalda amd ye olan ön yargın neden

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
Eski amd kartlarında olan hatalar yenilerinde azalda amd ye olan ön yargın neden
Genelde herkes driver sorunlarından muzdarip olduğundan bahsediyor. Ayrıca dlss, fsr’a göre daha önde sanırım. Bir de artık amd yüksek performanslı kartlar üretmeyi bırakacakmış gibi bir şey okumuştum forumda. Acaba şuanki ekran kartlarına güncelleme desteği nasıl olur? Gibi gibi şeyler düşünüyorum. Bilenler aydınlatabilir tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070 Super bir tık daha bir ekran kartı ama amd ekran kartlarına soğuk değilsen alınabilir 32gb ram yaparsın kasa ve psu'yu değiştirir alırsın. DRAM'li ssd seçersen 40k civarına gelir parça kalitesine bakılırsa o paraya değer.
Sanırım pchocası 4070s bir sistem daha yapacakmış bu ay içerisinde ama bu sistem de fena değil gibi gözüküyor. Siz 7800 kullandınız mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Genelde herkes driver sorunlarından muzdarip olduğundan bahsediyor. Ayrıca dlss, fsr’a göre daha önde sanırım. Bir de artık amd yüksek performanslı kartlar üretmeyi bırakacakmış gibi bir şey okumuştum forumda. Acaba şuanki ekran kartlarına güncelleme desteği nasıl olur? Gibi gibi şeyler düşünüyorum. Bilenler aydınlatabilir tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım pchocası 4070s bir sistem daha yapacakmış bu ay içerisinde ama bu sistem de fena değil gibi gözüküyor. Siz 7800 kullandınız mı?
Yok hocam hiç amd tabanlı gpu kullanmadım ama kullananlar memnun olduğunu söylüyor. Eğer bilgi doğruysa bekleyin derim şöyle de bir tavsiye vereyim sistemi beğenirseniz hemen alın çünkü birkaç gün sonra ciddi zam yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,490
Üyeler
164,853
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom