Vatanda mouse kulaklık bakarken kurulumcuya sorduğumda kesin darboğaz yapar dedi araştırdığımda da kaynak bulamadım test videolarında da geneldr işlemci kullanımı düşük ekran kartı full değiştirmeli miyim sizce?14600K biraz daha iyi olur. Yinede darboğaz yapacağını düşünmüyorum.
yüksek ayarlarda darboğaz yapmaz ama arkadaşın dediği gibi 14600k daha iyi olurVatanda mouse kulaklık bakarken kurulumcuya sorduğumda kesin darboğaz yapar dedi araştırdığımda da kaynak bulamadım test videolarında da geneldr işlemci kullanımı düşük ekran kartı full değiştirmeli miyim sizce?
Değiştirmek istiyorsanız değiştirinde değiştirecekseniz 14700K gibi bir işlemci almanızı öneririm.Vatanda mouse kulaklık bakarken kurulumcuya sorduğumda kesin darboğaz yapar dedi araştırdığımda da kaynak bulamadım test videolarında da geneldr işlemci kullanımı düşük ekran kartı full değiştirmeli miyim sizce?
İntel yerine r5 7500f nasıl olurVatanda mouse kulaklık bakarken kurulumcuya sorduğumda kesin darboğaz yapar dedi araştırdığımda da kaynak bulamadım test videolarında da geneldr işlemci kullanımı düşük ekran kartı full değiştirmeli miyim sizce?