Neler Yeni

4070 veya 4070 süper için sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan Meral
hocam anakartı yükseltmek size kalmış. şimdi b650 çipsete geçerseniz işlemciye undervolt ve overclock yapabiliceksiniz. asus prime anakartlar overclock yapmaya müsait değiller o yüzden overclocka bulaşmayın, fakat undervolt yapabilirsiniz. bana soracak olursanız a620 asus prime anakartta kalın 1500tlye b650 çipsete geçmektense o parayla 240-360 lık bir sıvı soğutma alın undervolttan çok daha fazla ısı düşüşü sağlarsınız
ilk kez masaüstü bir sistem topluyorum bütçem 45bin bu yüzden bu fiyata en iyilerini almaya çalışıyorum 240mm lik sıvı soğutucuda alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emirhan
bu argb kasalar da renk değişikliği nasıl oluyor kumanda falan mı geliyor yoksa bi uygulama indirip ordan mı yapıyorz

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
ozan başaran
ilk kez masaüstü bir sistem topluyorum bütçem 45bin bu yüzden bu fiyata en iyilerini almaya çalışıyorum 240mm lik sıvı soğutucuda alacağım
yani hocam asus prime anakartlarda overclock yapıp performansı arttıramıyorsunuz undervolt yapıp ısı düşürebilirsiniz sadece. 1500tlye asus prime geçmektense a620 de kalıp güzel bi sıvı soğutucu alın derim tabi sizin kararınız içinize hangisi sinerse onu alın

Top Bottom