Neler Yeni

Yardım İkinci el 4070 mi ikinci el 4070 süper mi

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Ben alırsam her türlü 3 fanlı alıcam 3 fanlı modeller 3-4K fark ediyor olması lazım
Bu bir tercih meselesidir ancak ben elimdeki parayla sizin örneğiniz üzerinden 4070S'in başlangıç fiyatından giriş seviyesi bir kart alabiliyorsam, aynı fiyata 4070'in orta-üst seviyesi bir kartını alabiliyor muyum diye bakarım ve alabiliyorsam ona yönelirim. Yani ASUS Dual 4070S olacağına ASUS TUF 4070 tercih ederim. Anlaşılması kolay olsun diye ASUS örnek verdim ancak daha fiyat/performans ürünlere bakabilirsiniz bu bütçede, nihayetinde hepsinin giriş, orta, üst segment gibi ayrımları bulunuyor.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Ben alırsam her türlü 3 fanlı alıcam 3 fanlı modeller 3-4K fark ediyor olması lazım
bence gerek yok 3 fan fetişi bende de varda mantıksız bence iyi fiyata anlaş al alcaksanda

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Furkan
bence gerek yok 3 fan fetişi bende de varda mantıksız bence iyi fiyata anlaş al alcaksanda
3 fanlılar daha kaliteli oluyor 2 fanlılar giriş seviye kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bir tercih meselesidir ancak ben elimdeki parayla sizin örneğiniz üzerinden 4070S'in başlangıç fiyatından giriş seviyesi bir kart alabiliyorsam, aynı fiyata 4070'in orta-üst seviyesi bir kartını alabiliyor muyum diye bakarım ve alabiliyorsam ona yönelirim. Yani ASUS Dual 4070S olacağına ASUS TUF 4070 tercih ederim. Anlaşılması kolay olsun diye ASUS örnek verdim ancak daha fiyat/performans ürünlere bakabilirsiniz bu bütçede, nihayetinde hepsinin giriş, orta, üst segment gibi ayrımları bulunuyor.
3fanlı slim x liler 25K

Son düzenleme:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
3 fanlılar daha kaliteli oluyor 2 fanlılar giriş seviye kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

3fanlı slim x liler 25K
2 Fan giriş seviye diye bir dünya yok hocam kim uydurmuş onu :kekw:

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Furkan
ne kartlar gördüm 2 fan 3 ten daha iyi olan öyle bir mantık yok yani 3 fan iyi olsa gigabyte ın 3 fanlı kartları ısınmazdı
Hocam soğutma sistemi değişiyor farklı malzemeler kullanılıyor bu yüzden giriş seviyesi orta ve yüksek segment diye ayrılıyor
2fanlı seriler vs buna dahil mesela

Top Bottom