- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru bir az daha araştırayımBende bilemiyorum ama En azından am 5 al kesinlikle update vs için ben pişmanım
Doğru bir az daha araştırayımBende bilemiyorum ama En azından am 5 al kesinlikle update vs için ben pişmanım
Hocam buna bakabilirsin belki işini görürGönlümden benimde 7800x3d geçiyor ama fiyat çok yukarı çıktığından beni aşıyor ryzen 5 7500f yada 7600 2k performansında etki olurmu ? pek bilgim yok
Ben bunu almayı düşünüyorum ama işlemciyi neyle soğutacağım diye düşünüyorum onu bilmiyorum banada önerir misinizHocam buna bakabilirsin belki işini görür
GG-4070S / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4070S oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
BİLDİĞİM KADARI İLE BU RYZEN 5 7600 VE 7500F AM5 DESTEKLİYORBende bilemiyorum ama En azından am 5 al kesinlikle update vs için ben pişmanım
KONU BAŞINDA ÖNERDİKLERİ SOĞUTUCU VAR AMA BU İŞLEMCİ İÇİN BİR TIK ÜST SEGMENTE GEÇMEK GEREKİR HERHALDE SİSTEM İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİMHocam buna bakabilirsin belki işini görür
GG-4070S / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4070S oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu almayı düşünüyorum ama işlemciyi neyle soğutacağım diye düşünüyorum onu bilmiyorum banada önerir misiniz
Am4 ve am5 soket türü zaten hocam destekliyorlarBİLDİĞİM KADARI İLE BU RYZEN 5 7600 VE 7500F AM5 DESTEKLİYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:
KONU BAŞINDA ÖNERDİKLERİ SOĞUTUCU VAR AMA BU İŞLEMCİ İÇİN BİR TIK ÜST SEGMENTE GEÇMEK GEREKİR HERHALDE SİSTEM İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkürler, rica ederimBİLDİĞİM KADARI İLE BU RYZEN 5 7600 VE 7500F AM5 DESTEKLİYOR
KONU BAŞINDA ÖNERDİKLERİ SOĞUTUCU VAR AMA BU İŞLEMCİ İÇİN BİR TIK ÜST SEGMENTE GEÇMEK GEREKİR HERHALDE SİSTEM İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM
kanka burdan özelden yazılıyoprsa sana 50 bin TL'ye müthiş toplarımBİLDİĞİM KADARI İLE BU RYZEN 5 7600 VE 7500F AM5 DESTEKLİYOR