beyler şöyle uygun fiyatlı bir bilgisayar var. parçaları falan nasıldır alınır mı fiyatıda baya uygun yardımcı olurmusunuz?
Hocam 1 haftadır ben de pc bakıyorum bu sistemin parça kalitesi kötü, özelleştirirseniz ortalama ama ekran kartı çok kötü tavsiyem uzak durun.beyler şöyle uygun fiyatlı bir bilgisayar var. parçaları falan nasıldır alınır mı fiyatıda baya uygun yardımcı olurmusunuz?
hocam ekran kartının sorunlarımı var neden kötü dedinizHocam 1 haftadır ben de pc bakıyorum bu sistemin parça kalitesi kötü, özelleştirirseniz ortalama ama ekran kartı çok kötü tavsiyem uzak durun.
Çok ısınıyor. Normalin üzerinde bir ısınma sorunu var. Bu da performansa etki ediyor. Yalnız yanlış anlaşılmasın, 4070 Super'de bir problem yok. Gainward isimli marka çok kötü.hocam ekran kartının sorunlarımı var neden kötü dediniz
Evet, diğer konuda bir arkadaş ekran görüntüsü attı facia sakin bulaşma.hocam ekran kartının sorunlarımı var neden kötü dediniz
haklısınız 4070 superin gigabyte 3 fanli hali daha iyi bence bu modeldenÇok ısınıyor. Normalin üzerinde bir ısınma sorunu var. Bu da performansa etki ediyor. Yalnız yanlış anlaşılmasın, 4070 Super'de bir problem yok. Gainward isimli marka çok kötü
peki başka önerebiliceginiz bişey varmıdırEvet, diğer konuda bir arkadaş ekran görüntüsü attı facia sakin bulaşma.
Hocam ben de çok anlamıyorum hazır sistem alacağım. Galax iyi diye biliyorum.haklısınız 4070 superin gigabyte 3 fanli hali daha iyi bence bu modelden
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki başka önerebiliceginiz bişey varmıdır