Kral cevap verdiğin için teşekkür ederim ayrıca monitör sıfır kullanmadım bilmeden direk almıştım itopyadan iade edebilirmiyim daha 5 6 gün anca olmuştur kutusunda yatıyoryapma ihtimali yüksek. 4070 super 2k kartı. 1080p de kullanmak için fazla güçlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörü bir süre sonra değiştiririm dersen idare edersin ama sıkıntı olmaz. 2k monitör alınca tam performans kullanırsın
Nasıl iade talebi oluşturabilirim bulamıyorum bir türlü14 günü geçmediyse herhangi bir şart olmadan iade edebilirsin ve evet 4070 super 2k için üretilmiş bir kart 1080p de darboğaz olur ama sıkıntı olmaz zaten o kart ile alacağın fps yükseklerde olur
kutusunu bile açmadıysan iade edersin. itopyaya iade talebi nasıl oluşturursun bilmiyorum. müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin. imkanın varsa 2k monitör al. sistemin için daha iyi olacaktırKral cevap verdiğin için teşekkür ederim ayrıca monitör sıfır kullanmadım bilmeden direk almıştım itopyadan iade edebilirmiyim daha 5 6 gün anca olmuştur kutusunda yatıyor
hocam mağazadan aldıysanız fişi ile, websitesinden aldıysanız iade butonunu kullanın yoksa direkt itopya'yı arayınNasıl iade talebi oluşturabilirim bulamıyorum bir türlü