Bana göre Eagledan iyi bir yanı yok ben 2 sinede 2 puan verirdim , Eagle biraz daha serin çalışıyor lakin fanların Rpm si daha yüksek.Eagle olayı ne ?
Bana göre Eagledan iyi bir yanı yok ben 2 sinede 2 puan verirdim , Eagle biraz daha serin çalışıyor lakin fanların Rpm si daha yüksek.Eagle olayı ne ?
Tuf aynı RPM de eagle i ezer dostum en az 3 3 buçuk alması lazım tuf unBana göre Eagledan iyi bir yanı yok ben 2 sinede 2 puan verirdim , Eagle biraz daha serin çalışıyor lakin fanların Rpm si daha yüksek.
Bu kanalda S alan 3070 Ti Suprim X alev alev bir modeldi, ben çok ciddiye alamıyorum.
O kart alev alev yanmıyormuş aslında bu arada sıcakların İYİ bile sayılır. ROG da aynıymış.Bu kanalda S alan 3070 Ti Suprim X alev alev bir modeldi, ben çok ciddiye alamıyorum.
3070ti gereksiz, fazla güç tüketen belki en verimsiz kart fiyat performans ve güç kullanımı olarak.O kart alev alev yanmıyormuş aslında bu arada sıcakların İYİ bile sayılır. ROG da aynıymış.
Bir de ROG ile TUF arasında nasıl bu kadar fark oluyor
Kötü ya da iyi demedim, 3070 Ti listesinde en üste almıştı diyorum
Suprimx bu modelde de kötü zaten. 21. dakikadan izleyebilirsiniz. Eagle bile Suprimx den daha serin çalışıyor. Fan devride abartı fark yok. 1700 RPM de çalışıyor MSI SuprimX, EAGLE bile 12 derece daha serin