4070ti Ekran kartı olan bir sistem toplayabilir misiniz ?

-GHOST-

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
35000
Arkadaşlar herkese selamün aleyküm. Hayırlı günler. Teknoloji ile ilgili çok araştırma yapan insanım fakat hiçbir zaman sistem toplamadım. Yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle 35000 lira bütçem var.

Monitör olarak Samsung Odyssey G9 monitörünü alıcam. Sizden asıl isteğim bu monitörün ihtiyacını karşılayacak 4070ti ekran kartı olan bir sistem hazırlamanız. Monitör 2k çözünürlüğe ve 240 hz yenileme hızına sahip. 4070ti bu monitörün ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum ancak sonuçta bunun işlemcisi falanda var. Bunları en F/P şeklinde bulabilmeniz benim için çok değerli.

Son olarak şunları söyleyeyim.

1-Eğer gerekirse bütçemi 1000 ya da en fazla 2000 tl artırabilirim. Yani gerekirse 36000 ya da 37000 liraya sistem bulabilirsiniz. Ancak önceliğiniz 35000 lira bulmak olsun.
2-SSD kesinlike 2TB olsun. 2TB SSD en ucuz burada buldum ancak sizde bulursanız söyleyebilirsiniz:
3-Arkadaşlar anakartların solunda her zaman usb, ethernet kablosu yerleri bulunurya. İşte anakartın o sol bölümünün üstü kapalı olursa çok iyi olur. Amacım daha iyi görünmesi.

Hadi her şeyi siz güzel insanlara bırakıyorum. Dediğim gibi gerekirse bütçemi 1000 ya da 2000 tl artırabilirim.
Şimdiden yardım edecek arkadaşlara kolay gelsin ve teşekkür ederim.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Odyssey G9 monitörü için detaylı bilgilere buradan bakabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

4070ti ekran kartını en ucuz buradan buldum.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,456
Üyeler
185,730
Son üye
Slayer424242
Geri