2. el alıyorum maalesef 3 aylık sistemhocam akakçeden baktım işlemci + ekran kartı 38 bin TL yapıyor gibi gördüm yanlış mı görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
43 bin liraya değer gibi gözüküyor ama anakart yükseltme için pek uygun değil gibi b650 serisine yükseltme şansın var mıdır
occt furmark benchmark gpu z gibi uygulamarla stres testi yapıcamhocam valla güzel bir sistem gibi duruyor muadilleri 50 bin civarı sanırsam alınabilir gibi tabi son karar senin birde 2.elde iyice dikkat etmek gerekir 43 bin az para değil sonuçta
3 aylık ve faturaları da olduğu için çok bir problem olacağını sanmıorum garantileri de var incehesap üzeriinde 21 aylıkocct furmark benchmark gpu z gibi uygulamarla stres testi yapıcam
hocam baya bi garanti süresi var üzmez gibime geliyor alırsan şimdiden hayırlı olsun diyelimocct furmark benchmark gpu z gibi uygulamarla stres testi yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 aylık ve faturaları da olduğu için çok bir problem olacağını sanmıorum garantileri de var incehesap üzeriinde 21 aylık
teşekkür ederim yarın gideceğim bi süprizle karşılaşmazsam bana da fiyat baya iyi geldihocam baya bi garanti süresi var üzmez gibime geliyor alırsan şimdiden hayırlı olsun diyelim