Neler Yeni

4070ti süper sistem tavsiyesi verir misiniz

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Emirhan Özkan
jetstream modeli sıkıntı çıkarmaz
sırf markadan dolayı 4080 super den 4070ti s e düşmeye gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Palit ekran kartı düşündürdü biraz

Onu görmüştüm hocam ilk video yayınlandığında ekran kartı markaları biraz düşündürdü galax iyi mi
galax iyidir sıkıntı çıkarmaz

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
4080süper daha mı iyi

60k ya kadar çıkabilirim
Buna bakarsınız hocam darboğaz sorununu da dsr (Dynamic Super Resolution, oyunu daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderler ve sonucu yeniden monitörünüzün çözünürlüğüne küçülterek size HD ekranda 4K kalitesinde grafikler sunar.) ile çözebilirsiniz yükseltme olarakta aşağıda ki şekilde öneririm

1730920899044.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Necati can keskin
jetstream modeli sıkıntı çıkarmaz
sırf markadan dolayı 4080 super den 4070ti s e düşmeye gerek yok

galax iyidir sıkıntı çıkarmaz
Hocam sıvı soğutmaya gerek varmı yoksa kule tipi yeterli olur mu

Buna bakarsınız hocam darboğaz sorununu da dsr (Dynamic Super Resolution, oyunu daha yüksek, daha ayrıntılı bir çözünürlükte renderler ve sonucu yeniden monitörünüzün çözünürlüğüne küçülterek size HD ekranda 4K kalitesinde grafikler sunar.) ile çözebilirsiniz yükseltme olarakta aşağıda ki şekilde öneririm

Alıntıyı görüntüle
Bu sistemde darboğaz mı söz konusu tam anlayamadım

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Hocam sıvı soğutmaya gerek varmı yoksa kule tipi yeterli olur mu

Bu sistemde darboğaz mı söz konusu tam anlayamadım
Hangi çözünürlükte sistemi kullanacağınıza bağlı hocam darboğaz konusu eğer darboğaz yaşarsanız dsr teknolojisi ile darboğaz sorununu ortadan kaldırabilirsiniz sorun olmaz o yüzden söyledim bütçeniz de güzel ve bu sistemin fiyatı da iyi alın geçin derim açıkçası

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Palit ekran kartı düşündürdü biraz

Onu görmüştüm hocam ilk video yayınlandığında ekran kartı markaları biraz düşündürdü galax iyi mi
Hocam bende çok bilmiyorum ama bana önermişlerdi fakat anakartı çok önermiyorlar. Wifi anakart olsa şimdi sipariş verirdim gerçi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Necati can keskin
Hangi çözünürlükte sistemi kullanacağınıza bağlı hocam darboğaz konusu eğer darboğaz yaşarsanız dsr teknolojisi ile darboğaz sorununu ortadan kaldırabilirsiniz sorun olmaz o yüzden söyledim bütçeniz de güzel ve bu sistemin fiyatı da iyi alın geçin derim açıkçası
2k çözünürlükte kullanacağım anakart iyi mi ilk defa duydum asusa yükseltsem nasıl olur 400tl fark diyordu yanlış hatırlamıyorsam

Hocam bende çok bilmiyorum ama bana önermişlerdi fakat anakartı çok önermiyorlar. Wifi anakart olsa şimdi sipariş verirdim gerçi.
Siz hangi sistemi almıştınız

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
2k çözünürlükte kullanacağım anakart iyi mi ilk defa duydum asusa yükseltsem nasıl olur 400tl fark diyordu yanlış hatırlamıyorsam

biostar daha iyidir hocam anakart olarak

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

Henüz alamadım, pc hocası espor'u istiyorum ama anakart wifi yok şimdilik shark 7a düşünüyorum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Top Bottom