ıcewallowyou
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Bu paraya 8 gb ekran karti alma 16 gb rahat bulursun pc kolikte 40k ya var 4-5 tane ben aldim guvenilir diye düşünüyorum ufak değişiklikler yaparsan bütçeni ufak aşarsin ama iyi bir kasa olur en azindanArkadaşlar İyi Günler 40k bütçem var ve bu özellikteki kasayı almayı düşünüyorum sizce parçaları nasıl şunu ekle şunu çıkar diyebileceğiniz bir parça varmıdır şimdiden cevaplar için teşekkürler
Geceyi bekle İncehesap gaming gecesine bakArkadaşlar İyi Günler 40k bütçem var ve bu özellikteki kasayı almayı düşünüyorum sizce parçaları nasıl şunu ekle şunu çıkar diyebileceğiniz bir parça varmıdır şimdiden cevaplar için teşekkürler
Tek tek mi alacaksınız?Arkadaşlar İyi Günler 40k bütçem var ve bu özellikteki kasayı almayı düşünüyorum sizce parçaları nasıl şunu ekle şunu çıkar diyebileceğiniz bir parça varmıdır şimdiden cevaplar için teşekkürler
incehesaptaki bir tavsiye sistemi kendim böyle yükselttimTek tek mi alacaksınız?
bak bu sistem bu gece 30 bin liraya düşecek güzel bir özelleştirme ile 40 binin altına gelirincehesaptaki bir tavsiye sistemi kendim böyle yükselttim
bak bu sistem bu gece 30 bin liraya düşecek güzel bir özelleştirme ile 40 binin altına gelir