Neler Yeni

40K Bütçeye monitörsüz sistem nolur yardımcı olun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
birde hocam kasayı ben başka model atıcam bakar mısınız nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü

hocam sizi baya uğraştırdım ama birde bu attığınız psu iyi mi? ilk defa duydum markayı sorun yaparmı bu fiyattan ucuza corsair psu var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
Kasa pahalı gelmiyor mu bütçene birde önde fan yok fan da alacaksın epey pahalıya gelecek hiç gerek yok buna
başka bulacağım o sizin attığınızın görüntüsünü beğenmedim kasaya lafım yok ben sadelikten yanayım o yüzden

Hocam benim 1080p idi ama sattım 2k aldım 4070ti için herkes 2k öneriyor sistemi yeni topladım ben eski pcnin monitörü kullanıyordum hep beraber sattım.
1080p de darboğaz oluyor muydu bende 1080p var

ben alana kadar ram stok bitti şaka gibi

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
başka bulacağım o sizin attığınızın görüntüsünü beğenmedim kasaya lafım yok ben sadelikten yanayım o yüzden

1080p de darboğaz oluyor muydu bende 1080p var
Açıkçası dikkat etmedim öyle oyun ya da işlerimi etkileyecek bir kasıntı donma bir şey görmedim ama herkes oluyor diyor. Alacağınız kart 4070 ise bir sıkıntı yaşamayabilirsiniz ama 4070ti de herkes 2k öneriyor bende elimdeki pc yi sattığım için aldım. Bu arada bir şeyler alacaksınız acele etmeniz tavsiyemdir. Çok araştırmayın kararınızn verin alın araştırdıkça insanın kafası karışıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
Açıkçası dikkat etmedim öyle oyun ya da işlerimi etkileyecek bir kasıntı donma bir şey görmedim ama herkes oluyor diyor. Alacağınız kart 4070 ise bir sıkıntı yaşamayabilirsiniz ama 4070ti de herkes 2k öneriyor bende elimdeki pc yi sattığım için aldım. Bu arada bir şeyler alacaksınız acele etmeniz tavsiyemdir. Çok araştırmayın kararınızn verin alın araştırdıkça insanın kafası karışıyor.
sağolun hocam

@Kürşat Kütükçü hocam şöyle bilindik bir monitör tavsiyeniz varmıdır 2k165hz üstü

Fanları hesap ettin mi 😅
fandamı lazımmış bakmadım hiç

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sağolun hocam

@Kürşat Kütükçü hocam şöyle bilindik bir monitör tavsiyeniz varmıdır 2k165hz üstü
1080p vardı sende

sağolun hocam

fandamı lazımmış bakmadım hiç
Evet dan hiç yok bunda lian li 205 mesh fiyat performans olarak sana iyi gider Beyaz versiyonu

ardarb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda şimşek
şimdi babama sordum bütçem ne kadar diye bütçe belirtmedi alıcaz geçicez dedi yani hocam yine 50kya izin vermez heraldede siz bir monitör buluverseniz şuankini satıp üstüne eklerim

1080p vardı sende

Evet dan hiç yok bunda lian li 205 mesh fiyat performans olarak sana iyi gider Beyaz versiyonu
lianli kasa güzelmiş

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
şimdi babama sordum bütçem ne kadar diye bütçe belirtmedi alıcaz geçicez dedi yani hocam yine 50kya izin vermez heraldede siz bir monitör buluverseniz şuankini satıp üstüne eklerim

lianli kasa güzelmiş
2k monitörler kaliteli pahalı 8k nin üstünde 2k için sistemde 2k olmalı bu bağlamda ekran kartını 4070 e çıkarmak daha akıllıca olur

Top Bottom