K kuzzy 80+ Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 25 Haziran 2025 #1 Bütçe 40000 Merhaba arkadaşlar ben 40k bütçeyle topladım ama sizede danışıyım dedim sistemleri bekliyorum Ek not:SSD gerek yok.
Merhaba arkadaşlar ben 40k bütçeyle topladım ama sizede danışıyım dedim sistemleri bekliyorum Ek not:SSD gerek yok.
asko56 80+ Gold Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 9,339 Reaksiyon skoru 4,270 25 Haziran 2025 #2 kuzzy yazmış: Merhaba arkadaşlar ben 40k bütçeyle topladım ama sizede danışıyım dedim sistemleri bekliyorum Ek not:SSD gerek yok. Devamı için tıklayın... PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com
kuzzy yazmış: Merhaba arkadaşlar ben 40k bütçeyle topladım ama sizede danışıyım dedim sistemleri bekliyorum Ek not:SSD gerek yok. Devamı için tıklayın... PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com
K kuzzy 80+ Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 25 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 asko56 yazmış: PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hocam şuan 40.5 olmuş bile 3 haftada ben yazın sonuna doğru alicam toplamak daha mantıklı gibi
asko56 yazmış: PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da. www.gamegaraj.com Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hocam şuan 40.5 olmuş bile 3 haftada ben yazın sonuna doğru alicam toplamak daha mantıklı gibi
asko56 80+ Gold Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 9,339 Reaksiyon skoru 4,270 25 Haziran 2025 #4 kuzzy yazmış: Hocam şuan 40.5 olmuş bile 3 haftada ben yazın sonuna doğru alicam toplamak daha mantıklı gibi Devamı için tıklayın... yaptıgım özelleştirmeler ile 39k yaz sonu alıcaksanız niye şimdiden konu açıyorsunuz yaz sonuna 10 defa zam yer cebinde olan para varsa de mesela örnek 10 bin tl var işte yaz sonuna dogru hangi parçaları alayım şimdiden tavsiye verin de
kuzzy yazmış: Hocam şuan 40.5 olmuş bile 3 haftada ben yazın sonuna doğru alicam toplamak daha mantıklı gibi Devamı için tıklayın... yaptıgım özelleştirmeler ile 39k yaz sonu alıcaksanız niye şimdiden konu açıyorsunuz yaz sonuna 10 defa zam yer cebinde olan para varsa de mesela örnek 10 bin tl var işte yaz sonuna dogru hangi parçaları alayım şimdiden tavsiye verin de