Neler Yeni

40K Gaming Laptop önerisi

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab
Selamün aleyküm 40 k bütçem var gaming laptop lazım 7 MS i geçmese iyi olur %100 srgb olsun lütfen şimdiden teşekkürler.

Claw's

80+ Silver
iadelerde sıkıntı çıkarıyomuş ama risk almaya değer dersen

risk almayım dersen

100 sRgb olmasa da olur dersen

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iadelerde sıkıntı çıkarıyomuş ama risk almaya değer dersen

risk almayım dersen

100 sRgb olmasa da olur dersen
Reis zaten ben en son attığın hpyi alıcaktım srgb çok önemli değil ama hpnin MS 28 falan dendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asusunda soğutması kötü yazıyor yorumlarda en mantıklısı Lenovo ondada tek sıkıntı 512 GB

Claw's

80+ Silver
Reis zaten ben en son attığın hpyi alıcaktım srgb çok önemli değil ama hpnin MS 28 falan dendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asusunda soğutması kötü yazıyor yorumlarda en mantıklısı Lenovo ondada tek sıkıntı 512 GB
:LOL: 25k'lık laptoplarda bile tepkime süresi 25 ms o Victus'da nasıl 28 ms olsun.

Her yazılana inanma, o laptop 7 ms. 40k bandında alabileceğin en mantıklı model.

Asus'un soğutması mevzusu şöyle, arka kapak havalandırma tasarımı biraz değişik olduğu için milet soğutması kötü diyor. Kötü falan değil.
Youtube'dan Asus laptopların oyunlardaki fpslerine ve sıcaklık değerlerine bakabilirsin. HP victus daha serin çalışır tabi orası ayrı.

Son düzenleme:

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:LOL: 25k'lık laptoplarda bile tepkime süresi 25 ms o Victus'da nasıl 28 ms olsun.

Her yazılana inanma, o laptop 7 ms. 40k bandında alabileceğin en mantıklı model.

Asus'un soğutması mevzusu şöyle, arka kapak havalandırma tasarımı biraz değişik olduğu için milet soğutması kötü diyor. Kötü falan değil.
Youtube'dan Asus laptopların oyunlardaki fpslerine ve sıcaklık değerlerine bakabilirsin. HP victus daha serin çalışır tabi orası ayrı.
Eğer 7 MS ise alınabilir tek kötü yanı srgbsi düşük

Top Bottom