Hazır sistem dışında başka şansınız yok ekipmanları kendiniz halledin koltuk dahil değilse 5k ya çözersiniz diye düşünüyorum monitör 5 6k desek rx 7700 xt bi hazır sistem çözülebilirSelamın Aleyküm.Yakın zamanda bir sistem kurmayı düşünüyorum.Butcem ekipmanlar dahil 40k genellikle FPS oyunları oynayacağım.Hazır sistem istemiyorum ekran kartı 2.el olabilir.DDR5 toplayabilirsek mükemmel olur.
Aklımdan 7500F x RX 6800 XT toplamak geçiyordu toplanabilirmi acabaHazır sistem dışında başka şansınız yok ekipmanları kendiniz halledin koltuk dahil değilse 5k ya çözersiniz diye düşünüyorum monitör 5 6k desek rx 7700 xt bi hazır sistem çözülebilir
Selamın Aleyküm.Yakın zamanda bir sistem kurmayı düşünüyorum.Butcem ekipmanlar dahil 40k genellikle FPS oyunları oynayacağım.Hazır sistem istemiyorum ekran kartı 2.el olabilir.DDR5 toplayabilirsek mükemmel olur.
180hz asus tuf vg249q3a var gaminggen den %15 indirimle alabilirsin uyguna gelir daha uygunu vg249qRSelamın Aleyküm.Yakın zamanda bir sistem kurmayı düşünüyorum.Butcem ekipmanlar dahil 40k genellikle FPS oyunları oynayacağım.Hazır sistem istemiyorum ekran kartı 2.el olabilir.DDR5 toplayabilirsek mükemmel olur.
Reis monitör olarak onu favorilere eklemistim zaten tesekkur ederim oneri icin
komple para nakit ise anca 2.el sıfır karısık toplarsıınzSelamın Aleyküm.Yakın zamanda bir sistem kurmayı düşünüyorum.Butcem ekipmanlar dahil 40k genellikle FPS oyunları oynayacağım.Hazır sistem istemiyorum ekran kartı 2.el olabilir.DDR5 toplayabilirsek mükemmel olur.
Reis 7500F x RX 6700 XT veya 6800 XT düşünüyorum iyi olurmu acabaBunuda direkt yapıştırabilirsin bence çıkışından bu yana en düşüğü forumda sordum ben r5 5600x alıcam buna yakın işlemci alıcaksan bu soğutucuyu kaçırma bundada %15 izycio![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 TL-C12C V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF4 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Tamamdır teşekkür ederimkomple para nakit ise anca 2.el sıfır karısık toplarsıınz
Sıcak fırsatlardan bu ürünün forum yanıtlarına bi bak istersen orda sormuşlardırReis 7500F x RX 6700 XT veya 6800 XT düşünüyorum iyi olurmu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır teşekkür ederim
'Thermalright Assassin Spirit 120 V2 İşlemci Soğutucu 999TL' adlı paylaşımdaki yorumSıcak fırsatlardan bu ürünün forum yanıtlarına bi bak istersen orda sormuşlardır
Tamamdır teşekkür ederim hocamSıcak fırsatlardan bu ürünün forum yanıtlarına bi bak istersen orda sormuşlardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
'Thermalright Assassin Spirit 120 V2 İşlemci Soğutucu 999TL' adlı paylaşımdaki yorum
https://forum.donanimarsivi.com/kon...2-islemci-sogutucu-999tl.1070898/post-9615836
Buldum önermişler dostum bak burdan
Hocam hazır sistem dışında toplanması zorAklımdan 7500F x RX 6800 XT toplamak geçiyordu toplanabilirmi acaba
Reis monitör olarak onu favorilere eklemistim zaten tesekkur ederim oneri icin