Ağır uygulamalar kullanılacakmı?Laptoplarla hiç alakam yok dostum. Gaming de olur. Hasta giriş çıkış programları falan kurulacak maksimum.
Doktor için sadece iş için kullanılacak. Bütçe maksimum 40k.
Laptoplarla hiç aram yok. Önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Attığım laptopun işlemcisi güçlüdür.Bu bütçede daha iyi performans veren bir şey bulabilir miyiz? Ağır uygulamada kullanılmasa da en azından bütçedeki en iyi performans veren bir laptobu alalım diyoruz.
Önceliğim performans olsun istiyorum. Her gün iş-ev arası dolanacak. Bir de uzun yıllar kullanırız muhtemelen. Almışken iş için en azından birkaç yıl götürsün. Sen iş-gaming bildiklerini atabilirsen seçimini ben de yapabilirim hocam. Teşekkür ederim.Hocam çok basit
Gaming laptop:
Yüksek performans
Batarya kısa süre götürür
Ofis laptop:
Düşük performans
Batarya uzun süre götürür
Kompaklik yüksek hafif kilo (taşınabilirlik)
Eğer yüksek performans isteyen uygulamalar kullanmayacaksan, şarj performansı istiyosan ve evden işe laptopu taşıyacaksan ofis laptop senin için iyidir
Eğer laptopu şarjda kullanicaksan ve çok yer değiştirmeyeceksen benim tavsiyem gaming laptop al çok uzun yıllar götürür bu anlamda Lenovo loq lar baya iyi sade tasarım karar senin
Kararını ver hocam sana ona göre bişi oneriyim
Teşekkürler hocam.Attığım laptopun işlemcisi güçlüdür.
Rica ederim. Oyun oynanacaksa şunu öneririm.Önceliğim performans olsun istiyorum. Her gün iş-ev arası dolanacak. Bir de uzun yıllar kullanırız muhtemelen. Almışken iş için en azından birkaç yıl götürsün. Sen iş-gaming bildiklerini atabilirsen seçimini ben de yapabilirim hocam. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam.
8845HS varken 12450HX alınmaz, HX işlemcili LOQ laptoplarda bazen anakart problemi çıkabiliyor.