Bu tartışacak bir konu bile değil bilgisiz insanları dinleme arkadaş hiç bir şey bilmiyorAptala döndüm aranızda çözün son öneriyi bekliyorum 512 de olur sorun değil.
Yok iyide senin bilgisiz olduğunu bir kez daha anladım sanırım herşeyin ekran büyüklüğü ve marka olduğunu sanıyorsun15.6/17.3 inç sayılar ile aran iyi değil herhalde
Başka alternatif olmadığına emin misiniz? Alacağım çünküBu tartışacak bir konu bile değil bilgisiz insanları dinleme arkadaş hiç bir şey bilmiyor
Bu ikisinden birini al başka seçenek düşünme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok iyide senin bilgisiz olduğunu bir kez daha anladım sanırım herşeyin ekran büyüklüğü ve marka olduğunu sanıyorsun
Başka alternatif olmadığına emin misiniz? Alacağım çünkü
Teşekkürler ilginiz için de arkadaşıma bakıyordum ben. Standart oyunları 1080 de oynamak istiyor. Bu kadar bütçe çıkmadan 20-25’e güzel şeyler bulunabilir mi sizce ? Her oyunu güncel 1080 60’da oynayatacak.Hayır yok bu 2 seçenek en idealleri ikisinden birini seçin Ama unutmayın teknoloji şans işidir aldığınız gibi açarken videoya çekmeyi unutmayın sonuçta ne olacağı belli olmaz
Bütçe çıkma şansın yok dimi
2.5k çıkıp bunu alsınTeşekkürler ilginiz için de arkadaşıma bakıyordum ben. Standart oyunları 1080 de oynamak istiyor. Bu kadar bütçe çıkmadan 20-25’e güzel şeyler bulunabilir mi sizce ? Her oyunu güncel 1080 60’da oynayatacak.
En iyisi bu mudur?