Neler Yeni

40k ya alınacak en mantıklı gaming laptop?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kemal Atasoy
30-35 alınır ama 40k💀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasımda 25 bine satılıyordu

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sergen
Kral laptop alacaksan ürünün teknik servisine de dikkat et. Ben 24 haziran 2024de acer nitro 16 aldım, 20 kasım 2024de oyunlarda ekranda çizgiler oluşmaya başladı ve 1-2 dakika sonra oyun çöküyordu. 2 kere format attım çok fazla araştırma yaptım, yapabileceğim çoğu şeyi yaptım ama sorunu çözemedim. 4. kez servise gönderdim sorunu çözemiyorlar. Donanımsal bir arıza var ama yok diyorlar. Tüketici hakem heyetine başvuracam. Sana da tavsiyem pc almadan önce servise dikkat etmen. Sms infocomm acer ve asus un yetkili servisi. Eğer acil değilse 5000 serisi laptopları bekleyebilirsin.

Z3rG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kağan köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30-35 alınır ama 40k💀

Kasımda 25 bine satılıyordu
temmuz ayında 30bin miş kasımda nasıl 25bin oluyor? Şimdi baktım fiyat grafiğine en dip fiyatı kasım ayında görmüş. oda 35k

Kral laptop alacaksan ürünün teknik servisine de dikkat et. Ben 24 haziran 2024de acer nitro 16 aldım, 20 kasım 2024de oyunlarda ekranda çizgiler oluşmaya başladı ve 1-2 dakika sonra oyun çöküyordu. 2 kere format attım çok fazla araştırma yaptım, yapabileceğim çoğu şeyi yaptım ama sorunu çözemedim. 4. kez servise gönderdim sorunu çözemiyorlar. Donanımsal bir arıza var ama yok diyorlar. Tüketici hakem heyetine başvuracam. Sana da tavsiyem pc almadan önce servise dikkat etmen. Sms infocomm acer ve asus un yetkili servisi. Eğer acil değilse 5000 serisi laptopları bekleyebilirsin.
dostum tecrübenden bilgi verdiğin için çok sağol. Servis mevzusunu detaylı araştıracağım. 5000 serisi laptoplar ne zaman çıkar ve fiyatları ne kadar olur bilemiyorum. Sen biliyor musun?

Son düzenleme:

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sergen
temmuz ayında 30bin miş kasımda nasıl 25bin oluyor?

dostum tecrübenden bilgi verdiğin için çok sağol. Servis mevzusunu detaylı araştıracağım. 5000 serisi laptoplar ne zaman çıkar ve fiyatları ne kadar olur bilemiyorum. Sen biliyor musun?
Yaz aylarında çıkar diyorlar. 5050de 8 gb vram olacaksa süper bir kart olacak bence. Fiyatı da şimdikiler gibi olur, hatta şimdiki cihazlar ucuzlayabilir.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mahir Cengiz
Top Bottom