Neler Yeni

40k ya bu sistem alınır mı MC-X

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mete C. E.
Keşke konu açsaydınız geçen arkadaşa 47kya 7800xt sistem dizmiştim
Kısmet hocam itopya bu ara indirim ayağına manipule etti piyasayı. Şu an eğer taksitle alınacaksa vatan en fp satıcı.
Hepsiburada vb. 9 taksit hazır sistemler var ama parçalar markasız geliyor.

EmreE38

80+ Silver
Kısmet hocam itopya bu ara indirim ayağına manipule etti piyasayı. Şu an eğer taksitle alınacaksa vatan en fp satıcı.
Hepsiburada vb. 9 taksit hazır sistemler var ama parçalar markasız geliyor.
Gaminggende ortalığı karıştıranlardan biri zaten hepsiburada gibi yerlerden de sistem alınmaz vatan da arada güzel sistemler çıkartıyor denk gelen çok şanslı

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mete C. E.
Gaminggende ortalığı karıştıranlardan biri zaten hepsiburada gibi yerlerden de sistem alınmaz vatan da arada güzel sistemler çıkartıyor denk gelen çok şanslı
Bir ara taksit vardı sonra kapadılar.
+kasalar vb. Benlik değil.
Gaming center işlettim 2 sene. Şimdi burada 50 tane şey yazmayayım ama.
Değişimle yananla duman atanla eriyenle ( kasa, psu, psu kablosu, kulaklık, mikrofonu) uğraşmaktan gına geldi. Gidenin yerine malum yenisini koyuyorsun veya o makine iptal olmalı?
Veya adam cs rank kasıyor kapanan pc de ne klavye kalıyor ne mouse bir de daimi müşterinde?
Özetle, 7-8 yıldır keyfime oynuyorum sadece tüm parçalar bir tik düşük olsun, ama kaliteli olsun.
Teknoloji şans işi falan değildir.

pchesap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can

Var gözüküyor ama Web’e özel diğer 43k olan mağazada var. Ama kimi yerde anakartı değiştirmek gerekiyor stok vs.
Dün aldım 48’e geldi 32 ddr5 6000 ram, ssd 1 tb, anakart msi. Olarak
Bunu böyle de alabilirsin Web’den.
Ve mutlaka Sogutucu alın 7500f ısınıyor

Aldığınız parçaları yazabilir misiniz 32 gb ram göremedim özelleştirme sayfasında. soğutucu olarak hangisi seçmem gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Bir de vatandan hazır sistem alınca itopya gibi windows yüklü mü geliyor biz mi kuracağız. Bİlmediğim için size danışmak istedim

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mete C. E.
Aldığınız parçaları yazabilir misiniz 32 gb ram göremedim özelleştirme sayfasında. soğutucu olarak hangisi seçmem gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olur musunuz. Bir de vatandan hazır sistem alınca itopya gibi windows yüklü mü geliyor biz mi kuracağız. Bİlmediğim için size danışmak istedim
Vatan yüklemiyor windows
Benimki corsair kasa olan özelleştirmeleri farklı olabilir.
6000mhz rami aldım mağaza olduğu için ikinciyi de ayrı aldım ( karar değiştirip)
Hyper 212 iyi gibi vatandan ise başka yerden ise seçenek çok Sogutucu için.
msi bu kasası fp ama ben beğenmiyorum ( kullandım daha önce)
Anakartı da stokta asrock yok diye aldım asrockta iki tane m2 yuvası olması lazım
ram: Crucial Pro 16GB DDR5-6000 UDIMM CL36 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM
2 tane eklenmiyor ise ürüne gidip ekleyebilirsiniz.
kasa bu : https://www.vatanbilgisayar.com/cor...i-750w-80plus-bronze-midt-atx-siyah-kasa.html
ssd bu: https://www.vatanbilgisayar.com/cru...e-m-2-ssd-nand-okuma-5000mb-yazma-3600mb.html
stok yok diyor ama mağazada ve özelleştirmede ekleniyor.
anakartta bu: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-a620m-b-amd-a620-am5-ddr5-6800mhz-oc-m-2-anakart.html

açıkçası anakart zorunlu değişim oldu ve webden değil mağazadan aldığım için 2-3k fazlaya geldi, iyi bir soğutucu parası diyebiliriz.
webden alacaksanız ve fiyatı & pcyi yükseltme seçeneğiniz var ise.
ram 32,
kasa corsair? eğer sizin için önemliyse.
ram dediğim gibi cl 36 ve 6000mhz olan.
anakart direkt b650'ye de yükseltilebilir.
ssd? asrock ise 2 yuva var elinizde varsa 500 alınıp geçilebilir veya 1tb yapıp başka takılır. vs vs.

45 civarına güzel makine oluyor.
ilk hali de gayet fp alınır.

Son düzenleme:

pchesap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can
Vatan yüklemiyor windows
Benimki corsair kasa olan özelleştirmeleri farklı olabilir.
6000mhz rami aldım mağaza olduğu için ikinciyi de ayrı aldım ( karar değiştirip)
Hyper 212 iyi gibi vatandan ise başka yerden ise seçenek çok Sogutucu için.
msi bu kasası fp ama ben beğenmiyorum ( kullandım daha önce)
Anakartı da stokta asrock yok diye aldım asrockta iki tane m2 yuvası olması lazım
Teşekkür ederim cevabınız için. Bu işlerden anlamayan birisi için zorlayıcı oluyor. 20 k ya fifa oynatacak bir pc bakayım demiştim artıkça arttı. Bide bunları alınca bios ayarı ıvırı zıvırı var sanırım. benim yol ps 5 e gitti. tak çalıştır

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Mete C. E.
Teşekkür ederim cevabınız için. Bu işlerden anlamayan birisi için zorlayıcı oluyor. 20 k ya fifa oynatacak bir pc bakayım demiştim artıkça arttı. Bide bunları alınca bios ayarı ıvırı zıvırı var sanırım. benim yol ps 5 e gitti. tak çalıştır
Bios ayarı isterseniz yaparsınız, bu konuda da takıntılı olduğumdan msi, asus anakart.
msi, asus, zotac gpu (evga rahmetlimiz)
laptop lenovo, msi, asus öneririm.

Bu bile bir para ve değer aslında acer laptop'un biosu, kıytırık marka anakartın biosu vs. işin uzmanı dahi olsanız yani şu ekranı & ayarları bile 1980 kafasıyla yapan adamların ürününden ne hayır gelir diye sordurtuyor bazen.
Sadece fifa oynuyorsanız zaten ps5 alın geçin derim, pc ile de işlerim var, bu platformdaki oyunlar sizin için tercih sebebiyse 30k ya da güzel ürünler mevcut.

Mbgider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mbgider

pchesap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
can
Bios ayarı isterseniz yaparsınız, bu konuda da takıntılı olduğumdan msi, asus anakart.
msi, asus, zotac gpu (evga rahmetlimiz)
laptop lenovo, msi, asus öneririm.

Bu bile bir para ve değer aslında acer laptop'un biosu, kıytırık marka anakartın biosu vs. işin uzmanı dahi olsanız yani şu ekranı & ayarları bile 1980 kafasıyla yapan adamların ürününden ne hayır gelir diye sordurtuyor bazen.
Sadece fifa oynuyorsanız zaten ps5 alın geçin derim, pc ile de işlerim var, bu platformdaki oyunlar sizin için tercih sebebiyse 30k ya da güzel ürünler mevcut.
AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz Fanlı İşlemci
MSI PRO B650M-P AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart
ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC 12GB GDDR6 192Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Crucial 32GB PRO DDR5-5600 UDIMM CL46 (16Gbit) Soğutuculu PC RAM
Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB/ Yazma 3600MB)
CORSAIR 480T 3xAR120 RGB FANLI 750W 80PLUS BRONZE MidT ATX SİYAH KASA
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu

50 bin tl ye geliyor mağazadan rami 6000 lik yapıp 51 bin liraya alabilirim. Yada çok uçmadan dün gece itopyada gördüğüm
Teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız

Top Bottom