Yardım 40K YA EN İYİ LAPTOP HANGİSİ

nitro 5 alın önerilen bir model

A15 alınmaz Nitro 5 olanın RAM'i gömülü değilse alınır

Nitro 5 alirsan 62 db fan sesini bastirmak için matkap da alman gerekebilir

Nitro 5 alınabilir. PttAVM'nin tercih edilmemesi daha iyidir. Trendyol'dan alınabilir. Ürünün kusurlarını sıralayacaklar alternatif önerebilir bu denli sorunsuzlukta ve kalitede olan.

Nitro 5 alınabilir. PttAVM'nin tercih edilmemesi daha iyidir. Trendyol'dan alınabilir. Ürünün kusurlarını sıralayacaklar alternatif önerebilir bu denli sorunsuzlukta ve kalitede olan.
teşekkürler hocam bütçeyi zorlayıp bunu alsam mı ne düşünürsünüz link ekranın iyi olmasını istiyorum

teşekkürler hocam bütçeyi zorlayıp bunu alsam mı ne düşünürsünüz link ekranın iyi olmasını istiyorum
Rica ederim. Nitro 5'in ekranı daha iyi. Bu MSI modelinin ekranı renk kalitesi konusunda Victus 16'yla benzer. 45.7k fiyata kadar çıkmışken de Game Garaj RTX 4060 almak çok daha iyi olur.

Rica ederim. Nitro 5'in ekranı daha iyi. Bu MSI modelinin ekranı renk kalitesi konusunda Victus 16'yla benzer. 45.7k fiyata kadar çıkmışken de Game Garaj RTX 4060 almak çok daha iyi olur.
neyse hocam ekranı iyi diyorsan trendyoldan 12700h işlemcili olanı alayım bütçeyi zorlamayalım teşekkürler tekrardan. :)

8.30daki sese hazır ol
Bir kere belirtmek olanı göstermektir ancak birden fazla kez sürekli belirtmek iyi niyetli olmaz. Alternatif var mı?

62 desibel fan sesini hangi koşullarda verdiği de belli, sürekli bu sesi vermez. Limit koyulmadığı zaman kendine göre en iyi performansı elde etmeye çalışıyor, bu ses bu yüzden. TUF A15 alındığı zaman da limit koymak gerekecek, o laptop da sessiz ancak R5 7535HS'ye rağmen sıcaklık değerleri daha kötü. CPU'ya limit koyunca çoğu zaman rahatsız etmeyecektir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri