Neler Yeni

40tl ye kadar f/p fan

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Arka egzoz fanı anakartın arkasından dolaştırılmış çıkartamadım kabloyu ordan
Niye çıkarıyorsunuz anlamadım (daha fanları almadınız sanırım) kabloyu önce anakartta çıkarın sonra arkadan çekince zorlanıyorsa önden itin sonra arkaya geçin ve tekrar arkadan iterek tamamen çıkarın sonra fanı çıkarıp öbür fanı takıp arkada kontrolcü olacak fanları kontrolcüya bağlayın kontrolcünün bağlantılarını yapın (anakartınızda varsa a rgb yoksa sadece fan,reset switch ve molex bağlantısı. )anakartnızda argb yoksa sadece kumandadan kontrol edebilirsiniz.

MidasTR

80+
Niye çıkarıyorsunuz anlamadım (daha fanları almadınız sanırım) kabloyu önce anakartta çıkarın sonra arkadan çekince zorlanıyorsa önden itin sonra arkaya geçin ve tekrar arkadan iterek tamamen çıkarın sonra fanı çıkarıp öbür fanı takıp arkada kontrolcü olacak fanları kontrolcüya bağlayın kontrolcünün bağlantılarını yapın (anakartınızda varsa a rgb yoksa sadece fan,reset switch ve molex bağlantısı. )anakartnızda argb yoksa sadece kumandadan kontrol edebilirsiniz.
ondan değil arkadaki egzoz fanı kablosunu anakart üzerine bağlıyacam ama fan kablosu anakartın arkasından psu ya bağlanmış anakartın arkasından çıkartamıyorum kabloyu sorunum o şimdi ben gelicek tek fanı egzoz fanı olarak kullanıcaktım kabloyu çıkartamadım anakart arkasından onun için uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@mszeyrek daha ucuz kontrolcü önerin varmı 20 30tl lik max

Son düzenleme:

MidasTR

80+
Top Bottom