Neler Yeni

42 numara giyiyorum ama bazı ayakkabılarda yan taraflar cok sıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
arkadaşlar yani 42 numara giyiyorum bazı ayakkabılarda gerçekten rahat ediyorum ama bazı ayakkabılarda yan taraflar veya üstler çok fazla derecede sıkıyor ve canımı acıtıyor ne yapmam gerek

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
arkadaşlar yani 42 numara giyiyorum bazı ayakkabılarda gerçekten rahat ediyorum ama bazı ayakkabılarda yan taraflar veya üstler çok fazla derecede sıkıyor ve canımı acıtıyor ne yapmam gerek
ayakkabıların yapım tarzından dolayı öyle oluyor bende aynı durumu yaşıyorum
ayakkabıları 41-42-43 arasında dene hangisi rahatsa onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Meriç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayakkabıların yapım tarzından dolayı öyle oluyor bende aynı durumu yaşıyorum
ayakkabıları 41-42-43 arasında dene hangisi rahatsa onu al
43 sadece önleri uzatıyor diye almadım yanlarıda uzatıyorsa alıcam

Kara*

80+ Silver
Kalıbı genişletmek için havlu sıkıştırıp içine dolaba atıyorlar poşetleyip 2 gün bekletiyorlar. İnsta postunda gördüm belki işe yarar deneyebilirsin.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Ayakkabı numarası önemli değil aslında.
Ayakkabı iç uzunluğu önemli.

Yani kısaca ayağının en üst(ayak ucu) ve en alt kısmını(topuk) ölç bu senin ayak uzunluğun olur zaten.
Ayakkabıların bilgi kısmında ayak içi ölçüsü bulunuyor. Bazı markalar aynı ayak numarasına sahip olsada iç uzunluğu farklı olduğundan farklı oluyor. O şekilde kontrol etmeniz en rahat olanı bulmanızı sağlar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Badede aynı 43 ai

Top Bottom