Neler Yeni

4200TL 280hz Monitör!!!

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Sa arkadaşlar. Dün gamebooster 280hz monitör aldım. Sizce nasıl? Doğru yapmış mıyım?

fiyat olarak cok iyi ama ışık sızması ve ghosting konuları acısından beni korkutuyor. Asus ROG Strix XG249CM gibi monitörler bir anlığına 8 küsür bin TL'ye cıkmıstı, şu an geri 6700 küsür seviyelere geriledi bütçe arttırılarak belki bunu almak daha mantıklı olabilir. Ghosting ve ışık süzmesi konularında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat olarak cok iyi ama ışık sızması ve ghosting konuları acısından beni korkutuyor. Asus ROG Strix XG249CM gibi monitörler bir anlığına 8 küsür bin TL'ye cıkmıstı, şu an geri 6700 küsür seviyelere geriledi bütçe arttırılarak belki bunu almak daha mantıklı olabilir. Ghosting ve ışık süzmesi konularında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim :)
27 arayanlar da bu modele bakabilirler Dell G2723H ben bizzat kullanmadım ama hem asus hem de dell kullanan olduysa deneyimlerini yazabilir mi?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Ghosting az ama ışık sızma var ancak rahatsız edici seviyede değil.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Ghosting az ama ışık sızma var ancak rahatsız edici seviyede değil.
Hocam ghosting az dediğin mesela bu 280hzi ben fps oyunlarında oynamak için ve normal kullanım için almak istiyorum bende Şuan 165 hz var bariz fark eder mi gamebooster 280hz yoksa değmez mi yükseltmeye fikrin nedir

mkeskin0

80+
Hocam ghosting az dediğin mesela bu 280hzi ben fps oyunlarında oynamak için ve normal kullanım için almak istiyorum bende Şuan 165 hz var bariz fark eder mi gamebooster 280hz yoksa değmez mi yükseltmeye fikrin nedir
profesyonel oynamıyorsan israf

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
profesyonel oynamıyorsan israf
Bütçem var hocam neye göre israf neden israf 240hz monitör istiyorum en ucuz 6 binden başlıyor bu monitör 4200 paneli mi kötü tecrübelediniz mi veya başka neyi kötü detay verseniz iyi olur

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Çok fark eder, bende 144'den geçtim. Biraz oynadıktan sonra birde 144 de deneyeyim dedim, çok kasıyor gibi geldi

Top Bottom