salihuysal
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 199
- İsim
- Salih Uysal
fiyat olarak cok iyi ama ışık sızması ve ghosting konuları acısından beni korkutuyor. Asus ROG Strix XG249CM gibi monitörler bir anlığına 8 küsür bin TL'ye cıkmıstı, şu an geri 6700 küsür seviyelere geriledi bütçe arttırılarak belki bunu almak daha mantıklı olabilir. Ghosting ve ışık süzmesi konularında beni bilgilendirebilirseniz sevinirimSa arkadaşlar. Dün gamebooster 280hz monitör aldım. Sizce nasıl? Doğru yapmış mıyım?
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 arayanlar da bu modele bakabilirler Dell G2723H ben bizzat kullanmadım ama hem asus hem de dell kullanan olduysa deneyimlerini yazabilir mi?fiyat olarak cok iyi ama ışık sızması ve ghosting konuları acısından beni korkutuyor. Asus ROG Strix XG249CM gibi monitörler bir anlığına 8 küsür bin TL'ye cıkmıstı, şu an geri 6700 küsür seviyelere geriledi bütçe arttırılarak belki bunu almak daha mantıklı olabilir. Ghosting ve ışık süzmesi konularında beni bilgilendirebilirseniz sevinirim