Evet.
ATC800 Specification | CPU Cooler - GIGABYTE Global
GIGABYTE, Chassis, Thermal Solution, Power Supply, Optical Device, TV Tuner Card, gamer, PSU
163mm diyor, eğer öyle ise D15'den bile kısa.
Evet.
Nasıl soğutucu peki?![]()
ATC800 Specification | CPU Cooler - GIGABYTE Global
GIGABYTE, Chassis, Thermal Solution, Power Supply, Optical Device, TV Tuner Card, gamer, PSUwww.gigabyte.com
163mm diyor, eğer öyle ise D15'den bile kısa.
intel ceo'su bob swan: tabi kardeşim ya kusura bakma biz bilmiyorduk ne yapacağımızı zaten14nm`den kurtulamadığı sürece İntel çöp zaten.
Güzel ama pahalı buldum. Ayrıca fan CFM değeri biraz fiyatına göre düşük kalmış.(Aslında değeri CPU fana göre norm ama paraya göre işte). Ama 6 bakır boru, fan üstü kapakları güzel.Nasıl soğutucu peki?
Bu nesilde 6nm değil ama. Bu nesilde 7nm olacak. 5900X + O.C az güç tüketmesi beklenemez.
2.el 700 liraya buldum ama.Güzel ama pahalı buldum. Ayrıca fan CFM değeri biraz fiyatına göre düşük kalmış.(Aslında değeri CPU fana göre norm ama paraya göre işte). Ama 6 bakır boru, fan üstü kapakları güzel.
Statik basınç için 2.0 H²O sunması güzel.
İşin özeti 1000 liraya değil de 700-750 liraya alınır en fazla.
650 liraya kadar Fuma 2 ve 950 liraya Noctua D15 olduğunu unutmamak lazım.
700'e alınabilir duruyor. Ama ikinci el diyerek 650-675'e zorla.2.el 700 liraya buldum ama.
Gigabyte anakartlar ile derece gösteriyormuş galiba üstünde.700'e alınabilir duruyor. Ama ikinci el diyerek 650-675'e zorla.
Ona tam bakamadım ama zaten Gigabyte ürün ile RGB Fusion 2.0 kurman mantıklı.Gigabyte anakartlar ile derece gösteriyormuş galiba üstünde.
Ona tam bakamadım ama zaten Gigabyte ürün ile RGB Fusion 2.0 kurman mantıklı.
Gigabyte uluslararası Garanti var mı TR'de?Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Daha üst seviye bir 850W tercih etmen daha iyi olur.Ryzen 9 5900x overclock yapılacak. Ekran kartı rx6800xt (300w) bu sisteme 750w psu yetermi ? Bunu almayı planlıyorum https://www.itopya.com/cooler-master-mwe-750w-80-bronze-v2-2xeps-120mm-fanli-psu/