Neler Yeni

4300 TL Monitör Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egehan Korkmaz
Bütçe
4300
Arakdasşlar selamlar başlıkta da yazdığı üzere bu bütçede bir monitör arıyorum beni uzunyıllar götürcek bişey olsun istiyorum ve ips panel olursa daha iyi olabilir simdiden yardımlarınız için teşekkürler.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egehan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece 100 TL farka bunu almanı tavsiye ederim. Bu fiyatta seçilebilecek en iyilerden.
hocam güvenilir bilindik bi siteden almak istiyorum oyle yerlerde de 4700 tl

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
hocam güvenilir bilindik bi siteden almak istiyorum oyle yerlerde de 4700 tl
Satıcı olarak değerlendirilirse Aptekten alışveriş yapmadım ama birçok ürün satıyorlar. Alan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir.
Site olarak soracak olursan Pazarama İş Bankasına ait bir site ve çoğunlukla katı kuralları var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egehan Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı olarak değerlendirilirse Aptekten alışveriş yapmadım ama birçok ürün satıyorlar. Alan arkadaşlar bilgilendirme yapabilir.
Site olarak soracak olursan Pazarama İş Bankasına ait bir site ve çoğunlukla katı kuralları var.
gerçekten de mantıklı geldi bu ürün su anda ama pazaramadan ilk alışverişim olcak ondan biraz tereddüt etmiştim

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Alican ekinci
Özellik bakımından güzel bir monitör düz G244F olan modelinde renkler kötüydü sanırım. E2 modelinde düzeltmeleri var mı?
hocam ben 241 modelini kullanıyorum satıştan kalkmıştı ama bunun gibi bir şey. panel kalitesi anlamında memnunum bu markanın.

Top Bottom