Neler Yeni

4300 TL sistem

smz.

80+ Bronze
Max 4300 TL monitörsüz pc önerebilir misiniz? ayrı ayrıda olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci

Bütçeyi 277tl aşabilirsen rx 580 yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle daha güzel oldu

Son düzenleme:

Zone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Dursun Ali Kamil
Kardeşim bende yakın zamanda bu fiyata pc alıyorum ben parçalarına tek tek alıyorum ama sen aynı fiyata hazır da alabilirsin hatta takip edersen bazı parçaları daha iyi bir kasa da denk gelebilir takipte kal siteleri

Parçalar:
İşlemci:ryzen 3 3100 (ryzen 5 1600 ile aynı gibiler)

Anakart: asus yada msi a320 (bence asus al knk ben Rami 3000mghz alcam msi da 3000mghz desteklemiyor ama sen ram a göre bakarsın ayarlarsın)

Ekran kartı : msi rx 570oc(bunu alcam knk çünki asus un yada saphire in rx 570e göre daha ucuz ve güzel gözüküyor sen para Tutuyosa asus da şık ama güç aynı)

Ram: xpg spectrix veya corsair vengeance (knk bunlar sistem videolarında kullanılan ramler kalite gayet iyi. ram in mghz dikkat et alırken anakart desteklesin)

Ssd: adata 480gb( knk hdd de alırsın istersen ama ssd daha iyi benim bi knk 2sene önce 240gb lık aldı bi sıkıntı çekmemiş yeter diyorsan 240al)

Kasa+psu: thermaltake versa j23 (knk burası önemini sonuçta güç kaynağı bi patlasa affedersin ebeni tersten görürsün o yüzden para buna gidiyor knk bak bu kasa 4fanlı 650wgüç kaynaklı geliyo istersen cooler master ın tek fanlı ışıksız güç kaynaklı kasa sı vae oda alınır.)
Şimdiden hayırlı olsun sana baba inşallah bu dolar kurunda böyle oluyo. Ama araştırsan görürsün çoğu oyunu oynatır battlefield 5i 2k da 30-40fps le de oynattı donanım arşivi videolarında vardı

Ekstra monitör yoksa önerim aoc 24g2u5 dir.

Top Bottom