Neler Yeni

4300GE mi Yoksa 4650G mi Almalıyım?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Lütfen Yanlış bilgilendirme yapmayalım 4300g ile 4650g arasında Çok büyük bir fark var. Harici ekran kartı takacak kullanıcılar için 4300g L3 önbelleğinin 4MB olmasından dolayı Ekran kartları İşlemci tarafında Band Genişliği limitlere takılacaktır. Bu sebepten Apu işlemcilerde her zaman L3 önbelleği yüksek olan işlemciler seçilmelidir. Ekran kartlarında Band genişliği Çok önemlidir Eğer Band genişliğinde Limitlere takılırsa Ekran kartı %100 performans veremez. 4650G de ise L3 önbelleği 8MB dır ve 4300g nin tam 2 katı önbelleği sayesinde Ekran kartını Rahat olmasada sınırda besleyeceğinden Performans kaybı yaşamayacaktır.
Kardeşim kafanmı güzel ben ne demişimde sen bana yanlış bilgilendirme yapma falan diyorsun bidaha oku anlamassan bidaha bidaha oku 4300g standart frekanslarda çok düşük miktarda daha yüksek demişim boşuna konuşmana gerek yok

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

7:40 dakikadan itibaren dinlerseniz Söylediklerimi net bir şekilde Sağlamasını göreceksiniz arkadaşlar. Apu işlemcileri Malesef Harici ekran kartıyla kullanmak Cazip değil.
ben 1 2 yıllık idarelik apu sistem alıcağım sonra 2.el işlemci ve ekran kartı alıcağım

Top Bottom