Çözüldü✓ 43k Max Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
42000
40000-42000 Gibi Bir Bütçem Mevcut Bu Bütçede Uzun Zamandır Asus Rog Çok Hoşuma Gitti Sunacağım Linklerden Siz Olsanız Hangisini Alırsınız Veya Alacağınız Başka Modeller Varsa Yazar mısınız?

Not: Fiyatı 45 46 Bin Olanların İndirimlerini Sizce Beklemeli miyim?

Asus ROG Strix G15 G15 G513RW-HF208​

bunu al aralarında en mantıklısı...

Bence bunu al geç hocam. Diğer attığın Asus lar ile aralarında pek fark yok en mantıklı model bu. MSI önerirdim normalde ama baktım ki ekran kartı 105W TDP. Bu alıntıladığımda ki 150W TDP.

40000-42000 Gibi Bir Bütçem Mevcut Bu Bütçede Uzun Zamandır Asus Rog Çok Hoşuma Gitti Sunacağım Linklerden Siz Olsanız Hangisini Alırsınız Veya Alacağınız Başka Modeller Varsa Yazar mısınız?

Not: Fiyatı 45 46 Bin Olanların İndirimlerini Sizce Beklemeli miyim?

Hocam bu fiyatlara çıkıyosanız 6800h gibi işlemciler yerine intel core i7-12700H gibi işlemcilere geçerim Lenovo Legion 5 serilerine bakabilirsiniz performans olarak çok fark var neredeyse

Hocam bu fiyatlara çıkıyosanız 6800h gibi işlemciler yerine intel core i7-12700H gibi işlemcilere geçerim Lenovo Legion 5 serilerine bakabilirsiniz performans olarak çok fark var neredeyse
8 Bin Liraya Kadar Fiyat Farkı Var , Maalesef O Fiyata Çıkamam

Kağıt üstünde belki, gerçek hayatta o farkı göremiyorsunuz çünkü TDP kısıyor intel. AMD ile eşleniyor yine.
casper cihazlar hariç hiç düzgün markalarda bu durumu görmedim iki cihazıda test etme imkanım oldu halada mevcut düzgün markadan kastımı anladığını düşünüyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,472
Üyeler
174,376
Son üye
panda98
Geri