44.770 ALIYORUM SİSTEMİ BUGÜN Bİ BAKIN LÜTFEN

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bu sistemi 44.770 alıyorum bi eksik gedik varsa uyumsuzluk varsa söyleyin acilen sonra iptal ile uğraşmayım lütfen biliyorsanız bakıp geçmeyin.
1-Ramler ve M.2 depolama uyumlu mu?
2-PSU:850W mı olsun yok 1050w mı?
Lütfen sistem konu dışı şey yazmayın

yok kendin topla yok biraz bekle yok gel ben sana satayım tarzı
ÜRÜNÜN LİNKİ: https://www.gamegaraj.com/urun/arca...eBZ2fz7zLMU2GliCWkqfiQZ5p7hMfWSJcgCNqoHCwXQPg

Adsız.png

Depolama seçenekleri

Depolama.png

Ram seçenekleri

Ram seçenekleri.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen yalvarırım gerçekten bilmiyorsanız bi şey yazmayın kaç kişinin yanlış tavsiyesi yüzünden mağdur oldum.

Ekler

• Depolama.png
    Depolama.png
    68.9 KB · Hit: 72
Arkadaşlar bu sistemi 44.770 alıyorum bi eksik gedik varsa uyumsuzluk varsa söyleyin acilen sonra iptal ile uğraşmayım lütfen biliyorsanız bakıp geçmeyin.
1-Ramler ve M.2 depolama uyumlu mu?
2-PSU:850W mı olsun yok 1050w mı?
Lütfen sistem konu dışı şey yazmayın

yok kendin topla yok biraz bekle yok gel ben sana satayım tarzı
ÜRÜNÜN LİNKİ: https://www.gamegaraj.com/urun/arca...eBZ2fz7zLMU2GliCWkqfiQZ5p7hMfWSJcgCNqoHCwXQPg

Alıntıyı görüntüle

Depolama seçenekleri

Alıntıyı görüntüle
Ram seçenekleri

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lütfen yalvarırım gerçekten bilmiyorsanız bi şey yazmayın kaç kişinin yanlış tavsiyesi yüzünden mağdur oldum.
Anakart olarak Asus TUF Gaming X670E-PLUS 610 TL ile değiştirin bence
Ram olarak iyi seçim ama yaparım derseniz CL 28 var 5600 Mhz onu da tercih edebilirsiniz.
SSD olarak Kingston KC 3000 1TB almanızı öneririm. 682 TL fark ile 3 kat okuma hızı sunuyor.
Kasa fanı olarakta dark flash yerine 700 tl fark ile diğerini tercih edebilirsiniz.
Anakart ve SSD kesinlik ile değiştirmelisiniz. Kasa fanı ve Ram tercih meselesi.

Anakart olarak Asus TUF Gaming X670E-PLUS 610 TL ile değiştirin bence
Ram olarak iyi seçim ama yaparım derseniz CL 28 var 5600 Mhz onu da tercih edebilirsiniz.
SSD olarak Kingston KC 3000 1TB almanızı öneririm. 682 TL fark ile 3 kat okuma hızı sunuyor.
Kasa fanı olarakta dark flash yerine 700 TL fark ile diğerini tercih edebilirsiniz.
Anakart ve SSD kesinlik ile değiştirmelisiniz. Kasa fanı ve Ram tercih meselesi.
Çok teşekkürler hocam peki PSU kaç wat olmalı

750 bile yeter, ileriye dönük olması için biraz fazla alabilirsiniz tabi.

1050w fazla hocam ya kaliteli 750-850w çok daha mantıklı.

Hazır sistem alma zorunluluğunuz yoksa almayın bence bana çok pahalı geldi... 1050W PSU da abartı olmuş.

1050w çok 850 yeter

Bu şekilde 43.737 Tl yapıyor. Anakartı düşürdüm, onun dışında kalan tüm parçaların daha iyisini seçtim. Bu şekilde al senin attığın para israfı. Wi-Fi lazım ise anakartı B650M-A Wi-Fi ile değiştirebilirsin.
Screenshot_2023-03-22-13-40-48.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri