Neler Yeni

4400Mhz ram'im var ama 3466Mhz de çalışıyor? Yardımcı olabilicek var mı?

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
z690 asus tuf gaming ve 12400f var ama 3466'da çalışıyor ramlerim sıvı soğutucum vs var ve ramlerimin güçlerini yükseltebilecek biri yardımcı olabilir mi yada gücü arttırabilir miyiz?

NEfeA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Necati Efe Atalay
Bios menüsünden çekmeyi denedin mi?

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios menüsünden çekmeyi denedin mi?
buradan bi arkadaş zamanıda yardımcı olmuştu bios ekranından baya bi uğraşmıştı ve işlemcinin kitlediğini söyledi başka bir arkadaş ise bu Mhz'nin gücünün arttırılabileceğini söyledi ama parayla olduğu için hiç bilgi vermedi :( @Mr.darkTech

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Ben anlasam yardımcı olurumda pek anlamıyorum, tam sisteminizi bileşenleri vs. yazın en azından buraya bilen birisi görüp net cevap verebilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
z690 asus tuf gaming ve 12400f var ama 3466'da çalışıyor ramlerim sıvı soğutucum vs var ve ramlerimin güçlerini yükseltebilecek biri yardımcı olabilir mi yada gücü arttırabilir miyiz?
Hocam öncelikle BIOS güncel mi?

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
Ben anlasam yardımcı olurumda pek anlamıyorum, tam sisteminizi bileşenleri vs. yazın en azından buraya bilen birisi görüp net cevap verebilir.
valla dostum saolasın yukarıda da yazdım ama tekrar buraya da yazabilirim. 3060 -z690 Asus Tuf Gaming - i5 12400f - 4400Mhz Patriot ram -
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam öncelikle BIOS güncel mi?
yani güncel diye biliyorum pek bilmiyorum yani nasıl bakabiliriz güncel mi değil mi ona göre söyliyim sana hemen

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
valla dostum saolasın yukarıda da yazdım ama tekrar buraya da yazabilirim. 3060 -z690 Asus Tuf Gaming - i5 12400f - 4400Mhz Patriot ram -

yani güncel diye biliyorum pek bilmiyorum yani nasıl bakabiliriz güncel mi değil mi ona göre söyliyim sana hemen
Windows arama kısmına msinfo32 yazarak fotoğraf atabilir misin?

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
Windows arama kısmına msinfo32 yazarak fotoğraf atabilir misin?
1675675879371.png

emre bunu bi anda attım ama ne var burda pc hacklenmez demi la :D yeni trojenden kurtuldum da ondan soruyorum :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
BIOS'un çok eski sorunda bundan kaynaklanıyor büyük ihtimal. Sana ne yapman gerektiğini yazacağım. Bir de RAM'lerin A2 ve B2 diye takılı dimi?

Alıntıyı görüntüle

emre bunu bi anda attım ama ne var burda pc hacklenmez demi la :D yeni trojenden kurtuldum da ondan soruyorum :D
Yok hocam bir şey olmaz :D.

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
BIOS'un çok eski sorunda bundan kaynaklanıyor büyük ihtimal. Sana ne yapman gerektiğini yazacağım. Bir de RAM'lerin A2 ve B2 diye takılı dimi?
hocam discord gelebilir misin acaba seslide anlatırsan daha iyi olur ya cam açayım sana valla ben biraz cahilim bu konularda seni de yormak istemiyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
hocam discord gelebilir misin acaba seslide anlatırsan daha iyi olur ya cam açayım sana valla ben biraz cahilim bu konularda seni de yormak istemiyorum
Şuan mikrofon yok yanımda hocam. Buradan anlaşılır biçimde anlatabilirim isterseniz.

Xerphy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mustafa Yıldız
Şuan mikrofon yok yanımda hocam. Buradan anlaşılır biçimde anlatabilirim isterseniz.
valla hocam sen yine de anlat da yapamazsam başka bir zamanda isterseniz ve müsaitlik durumuna göre yapabilir miyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,591
Üyeler
167,865
Son üye
Egemen_61
Top Bottom