onun harici sistemi komple alabilirsiniz fp olmasına rağmen kaliteli A+ bir psu ve 4 adet ram slotu ve 2 adet m2sdd slotuna sahip bilindik marka güzel bir ana kart. WİFİ desteğide var.
onun harici sistemi komple alabilirsiniz fp olmasına rağmen kaliteli A+ bir psu ve 4 adet ram slotu ve 2 adet m2sdd slotuna sahip bilindik marka güzel bir ana kart. WİFİ desteğide var.
Hocam şu an lafı sıkıntılı işte bende arkadaşa kampanya beklemesini söyleyecektim yakında illa bir youtuber ya da marka kampanyası sistemler gelir şu anda piyasada 4070 super sistem yok
Hocam şu an lafı sıkıntılı işte bende arkadaşa kampanya beklemesini söyleyecektim yakında illa bir youtuber ya da marka kampanyası sistemler gelir şu anda piyasada 4070 super sistem yok
kampanya beklemek te doğru bir fikir attığım sistemdeki iyi olması gereken bileşenleri en iyi olarak seçtiğimden dolayı fiyatlar uçabiliyor ama uzun ömürlülük bakımından alınabilecek bir pc. Tabii arkadaşın dediği gibi kampanya beklemek daha doğru olucaktır. Fakat bekledikçe fiyatlar daha da artacaktır onu da söylemek isterim malum canım ülkemde fiyatı düz kalan bir şey yok ben bu attığım sistemi toplamaya karar verdiğimde 29k tutuyordu 2 ay sonra almaya kalkıştığımda 35k oldu üzücü.