Neler Yeni

Çözüldü✓ 45 BİN TL GALAX EKRAN KARTLI SİSTEM ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İlker Gül
Bütçe
50000
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 40-45 bin TL civarında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ve kasa görüntüsünü de önem veren biri olarak bütçeme uygun bir sistem toplamaya çalışıyorum şuanda https://www.gaming.gen.tr/urun/4187...-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ böyle bir sistem buldum. Kule tipi soğutucu dahilinde fiyat performans olabileceğini düşündüm. Bu sistem alınır mı? Yoksa daha iyi bir sistem bulabilir miyim fikir ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. (Eğer gerçekten gözle görülür bir fark olacaksa 50 bin tl ye kadar çıkabilirim.)

Artarof

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 40-45 bin TL civarında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Ve kasa görüntüsünü de önem veren biri olarak bütçeme uygun bir sistem toplamaya çalışıyorum şuanda https://www.gaming.gen.tr/urun/4187...-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ böyle bir sistem buldum. Kule tipi soğutucu dahilinde fiyat performans olabileceğini düşündüm. Bu sistem alınır mı? Yoksa daha iyi bir sistem bulabilir miyim fikir ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. (Eğer gerçekten gözle görülür bir fark olacaksa 50 bin TL ye kadar çıkabilirim.)
Sistemi ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz bütçenize uygun şekilde daha rahat öneride bulunabilirim.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Tek tek toplayınca o fiyata geliyor zaten. Bir de taksit olayı sıkıntı burda . Vade geliyor .
Bence fiyat performans değil.
Parçalar iyi lakin yakın fiyata geliyor .
35kya fiyat performans olurdu.

40 bine rtx 4070 süper olsaydı fiyat performans olabilirdi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İlker Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek tek toplayınca o fiyata geliyor zaten. Bir de taksit olayı sıkıntı burda . Vade geliyor .
Bence fiyat performans değil.
Parçalar iyi lakin yakın fiyata geliyor .
35kya fiyat performans olurdu.

40 bine rtx 4070 süper olsaydı fiyat performans olabilirdi .
Daha iyi önerebileceğiniz hazır sistem var mı? Ya da önerebileceğiniz işlemci, ekran kartı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz bütçenize uygun şekilde daha rahat öneride bulunabilirim.
Her amaçla kullanacağım. Oyun oynamak için, günlük kullanım için. Daha çok oyun performansı için istiyorum. Haklısınız belirtmeyi unutmuşum.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Daha iyi önerebileceğiniz hazır sistem var mı? Ya da önerebileceğiniz işlemci, ekran kartı?

Her amaçla kullanacağım. Oyun oynamak için, günlük kullanım için. Daha çok oyun performansı için istiyorum. Haklısınız belirtmeyi unutmuşum.h

İşlemciyi 7600 yaparsınız

Babangida Babayaro

80+ Bronze

Babangida Babayaro

80+ Bronze

Artarof

80+ Bronze

Her amaçla kullanacağım. Oyun oynamak için, günlük kullanım için. Daha çok oyun performansı için istiyorum. Haklısınız belirtmeyi unutmuşum.
hiç önemli değil
Şu an işteyim, müsait olduğum zaman ilgileneceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,276
Üyeler
170,704
Son üye
andicahmet
Top Bottom