Neler Yeni

17 Bin TL ekran kartsız sistem

kaJend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
İşlemci;

Anakart;

Ram; ( Daha sonra aynı ramden 1 adet daha alıp 32 GB rame sahip olmak için 1x16 şeklinde alınmalı. )

Ssd; ( 3.150 TL civarlarına gen4 ve daha hızlı okuma yazma değerlerine sahip ssd alınabilir. )

Kasa/psu;

İşlemci soğutucu; ( Soğutucun var mı ? )

Toplam fiyat: 17.566 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSd önerim de bunun gibi 1.000 TL daha koyup bunu alırsan eğer tadından yenmez.

Kingston Renegade veya KC3000 de tercih edilebilir. Sen yeter ki olsun de onların da linkini atarım.
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim içimde bi kalmıştı biraz AM5 yani yeni nesil bir sistem istiyordum fakat çok anlamadığımdan dolayı böyle bir sistem toplamıştım. Attıklarınızın hepsi içime sindi kule tipi soğutucuyu daha iyi bir şey alacağım ileride fakat idarelik için makul. hepsini ilk fırsatta toplayacağım. İşlemci soğutucumda yoktu ayrıca teşekkür ederim cansınız. 😍

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim içimde bi kalmıştı biraz AM5 yani yeni nesil bir sistem istiyordum fakat çok anlamadığımdan dolayı böyle bir sistem toplamıştım. Attıklarınızın hepsi içime sindi kule tipi soğutucuyu daha iyi bir şey alacağım ileride fakat idarelik için makul. hepsini ilk fırsatta toplayacağım. İşlemci soğutucumda yoktu ayrıca teşekkür ederim cansınız. 😍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estağfurullah rica ederim, her zaman buralardayız 😊. Kule tipi soğutucu ise işlemcinize fazlasıyla yeterli, alıp montajladıktan sonra görüceksiniz 😇. Zamanı geldiğin de ancak onu da işlemciniz ile değiştirmeniz önerimdir. Saygılar, hayırlı akşamlar.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Volkan
Merhaba elimde 2080 Ti var. Onun için bir sistem dizmeye karar verdim ve bütçeme uygun aynı zamanda kaliteli bir sistem toplamaya çalıştım. 17 bin TL için değerlendirir misiniz? 2080 Ti için nasıl bir sistemdir?
bune la kardeş berbattan bile öte sistem çok uğraştınız mı toplarken hazır sistem alıyon bu paraya 4060lı aynı özelliklerde

kaJend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
bune la kardeş berbattan bile öte sistem çok uğraştınız mı toplarken hazır sistem alıyon bu paraya 4060lı aynı özelliklerde
Daha iyi bir sistem topladık zaten. Ayrıca çok uğraşmadım :) 4060 lı sistemi de görmek isterim 17 bin TL'ye 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,003
Üyeler
166,132
Son üye
eldarovic
Top Bottom