Neler Yeni

45 bin tl olan bu sistem fiyatını hak ediyor mu?

Kuarics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kuarics
Anakartlar, ekran kartları. Bu dünyayı tanımıyorum dostlar. Her şey çok karışık geliyor o yüzden sormak istedim. Verebileceğim en yüksek fiyat bu. Nadiren oyun oynayacağım. Genellikle çizim için kullanacağım bilgisayarı. Yani güçlü olması şart. Monitör ile birlikte 55 bin oluyor ama monitör şu an için önemli değil. En azından onu seçmek daha kolay
IMG_0439.jpeg

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kesinlikle etmez.

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Anakartlar, ekran kartları. Bu dünyayı tanımıyorum dostlar. Her şey çok karışık geliyor o yüzden sormak istedim. Verebileceğim en yüksek fiyat bu. Nadiren oyun oynayacağım. Genellikle çizim için kullanacağım bilgisayarı. Yani güçlü olması şart. Monitör ile birlikte 55 bin oluyor ama monitör şu an için önemli değil. En azından onu seçmek daha kolay
Alıntıyı görüntüle
Maksimum ederi 30000 TL hocam. Arkadaşın attığı sistemi özelleştirip alabilirsiniz. Düşünürseniz 7800XT sistemler de var.

Kuarics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kuarics
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle etmez.
Teşekkürler, gönderdiğin sisteme ekstra sıvı soğutucu eklemeye gerek yok mudur sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maksimum ederi 30000 TL hocam. Arkadaşın attığı sistemi özelleştirip alabilirsiniz. Düşünürseniz 7800XT sistemler de var.
Anladım dostum. Parçaları tek tek araştırıp fiyat analizi yapmak gerek sanırım. Siz özelleştirmek isteseniz neyi eklerdiniz öğrenebilir miyim? Vaktiniz varsa eğer

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Furkan Özlü
Teşekkürler, gönderdiğin sisteme ekstra sıvı soğutucu eklemeye gerek yok mudur sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım dostum. Parçaları tek tek araştırıp fiyat analizi yapmak gerek sanırım. Siz özelleştirmek isteseniz neyi eklerdiniz öğrenebilir miyim? Vaktiniz varsa eğer
Biostar B650 anakart. kasa xpg kyber 750 gold. SSD Kingston yapın 1 tb. Ramlar Lexar yapın 6000mhz.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Enes
Hocam sıvı soğutucuya hiç gerek yok, özelleştirme kısmında Thermalright Peerless Assasin olacak.1500 lira gibi bir fiyatı olacaktı.Onu alırsanız kafanız çok rahat eder.

Top Bottom