Neler Yeni

Öneri 450 TL BÜTÇEYE RED SWİTCH MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar , önceki konumda toplam 600 tlm bulundupuğunu ve mouse + klavye alacağımı söyledim
mouse olarak hp omen 400 aldım 150 tl'ye ve çok memnunum , sadece bazen sağ tıka basamıyorum niyeyse ama herhalde alışamadığımdan dolayıdır
fakat ben klavye konusunda çok kararsızım.
klavyeden isteklerim 3 tane
1) bangır bangır bağırmaması (blue switch bu yüzden istemiyorum)
2)kronik problemi olmaması , eğer kronik problemi varsa bile müşteri hizmetleri iyi olmalı ki başım yanmasın
3) -şart değil ama- mümkünse bilek desteği bulunması

monster pusat k3 öneriliyordu fakat problem yaşayan çok gördüm. monsterin müşteri hizmetleri çok iyi olduğundan riske girmeye değer diye düşünüyorum ama size de danışmak istedim
reddragon diye bir marka da önerildi ama fikrim yok o markayla ilgil.
önerilerinizi bekliyorum , 10 tl 20 tl bütçeyi aşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

galiba @TECHNO reis bilgiliydi bu konuda , müsait olunca bakar mısın?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vergi dahil 530 tl civarına çıkıyor galiba , vergileri nasıl hesaplıyoruz?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alttaki ne kadar şık bir klavye
valla ben düştüm ...

450tl civarına geliyor bana size de öyle gelmeli.
Kuponla daha da indirebilirsiniz.
kontrol ediyorum

450tl civarına geliyor bana size de öyle gelmeli.
Kuponla daha da indirebilirsiniz.
kuponları nasıl kullanıyoruz?
580 tl diyor ve bunu ödeyebilecek durumda değilim çok fazla geldi bana.

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Trust GXT 890 önerecektim ki 300 TL olan klavye 620 TL'den aşağı yok. Redragon'un giriş seviyesi red switch klavyeleri güzel olabilir. Zaten bu fiyata Türkiye'de en fazla outemu alırsınız. Bilek desteğini de klavyenin ölçülerini göre ekstra olarak alabilirsin.

Ne kadar sevmesem de bu fiyatta Türkiye'de başka bir seçenek göremediğim için Rampage R6 Hydra öneririm.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
galiba bu bütçede pek kaliteli red switch mekanik klavye yok
Trust GXT 890 önerecektim ki 300 TL olan klavye 620 TL'den aşağı yok. Redragon'un giriş seviyesi red switch klavyeleri güzel olabilir. Zaten bu fiyata Türkiye'de en fazla outemu alırsınız. Bilek desteğini de klavyenin ölçülerini göre ekstra olarak alabilirsin.

Ne kadar sevmesem de bu fiyatta Türkiye'de başka bir seçenek göremediğim için Rampage R6 Hydra öneririm.

Lillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Arda
Maalesef stok durumu klavyelere de vurmuş. Klavyeler uçmuş hakikaten. AOC GK500 önereceğimde 520 TL'de outemu switch'e verilmez. B640 önerecektim onda da kronik tuş parçalanma sorunu varmış. Bazıları da takılma hissiyatı verdiğini söylüyor. Çok alternatif kalmamış maalesef. Kendim zamanında GXT 890'ı 180'e almıştım şu an 620 TL'den aşşağı göremiyorum Akakçe'de.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Maalesef stok durumu klavyelere de vurmuş. Klavyeler uçmuş hakikaten. AOC GK500 önereceğimde 520 TL'de outemu switch'e verilmez. B640 önerecektim onda da kronik tuş parçalanma sorunu varmış. Bazıları da takılma hissiyatı verdiğini söylüyor. Çok alternatif kalmamış maalesef. Kendim zamanında GXT 890'ı 180'e almıştım şu an 620 TL'den aşşağı göremiyorum Akakçe'de.
ne yapsam bilemedim , monster kolayca iade kabul ediyor. alıp kullansam mı? sorun oluşması durumunda iade ederim.

aslında bu yukarıdaki klavye 530 a düşüyor , kupon bulabilirsem 490 tl civarı oluyor . bence fena değil ya.

1615581661106.png

@TECHNO bro senin incelemesini yaptığın klavye 90 tl kadar ucuz , kod girince 40 tl daha düştü ve bunu almayı düşünüyorum .
direkt postayı seçince vergi ödemiyoruz herhalde, önerilerin için şimdiden eyvallah bro .

Son düzenleme:

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
ne yapsam bilemedim , monster kolayca iade kabul ediyor. alıp kullansam mı? sorun oluşması durumunda iade ederim.

aslında bu yukarıdaki klavye 530 a düşüyor , kupon bulabilirsem 490 TL civarı oluyor . bence fena değil ya.

Alıntıyı görüntüle
@TECHNO bro senin incelemesini yaptığın klavye 90 TL kadar ucuz , kod girince 40 TL daha düştü ve bunu almayı düşünüyorum .
direkt postayı seçince vergi ödemiyoruz herhalde, önerilerin için şimdiden eyvallah bro .
Evet, hayırlı olsun.

Top Bottom