Neler Yeni

450 TL hava soğutma önerisi

Om3rDoruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Doruk
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 2600 işlemcim ve RTX 2060 ekran kartım var. Bu sisem ile oyun oynarken işlemci aşırı derecede ısınıyor. Mesela BF5, AC Odyssey gibi oyunlarda 2K çözünürlükte Ultra ayarlarda işlemci ısısı 85'in üzerine çıkıyor. İşlemci kullanımına baktığımda % 80 90 civarına çıkıyor. Galiba 2K çözünürlükte oynadığım için işlemci ekran kartı gücüne yetişmek için kendini zorluyor ve ısınıyor. Bu sebeple olduğunu düşünüyorum da bilmiyorum artık. Bu sebeple güzel bir hava soğutma almayı düşünüyorum. Sıvı soğutma neden almıyorsunuz derseniz kullandığım Kasa'da (Sharkoon rev200) 5 adet kasa fanı olduğu için sıvı soğutmayı takacak yer yok galiba. O yüzden güzel kule tipi bir hava soğutma düşünüyorum. Bütçem 400 450 TL civarında. Çift fanlı almayı düşünüyorum o bütçeye tek fanlı soğutucu değmez bence. Bu sebeple aslında düşündüğüm model ise Arctic Freezer 34e-Sports Duo. Yorumları da iyi gözüküyor. Kullanan eden varsa ve özellikle Ryzen 5 2600 ile kullanan ve deneyimleyen varsa yorumlarını merak ediyorum. Bu bütçeyle başka önerileriniz varsa bakabilirim ama dediğim gibi çift fanlı olursa daha iyi olur. Kullandığım anakart MSI B450M PRO M.2-v2. Ayriyeten Arctic Freezer 34'ü alırsam eğer kasaya sığar mı emin değilim. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Kasam da Sharkoon Rev 200.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Attığın linkteki soğutma gayet iyi, alabilirsin.

Om3rDoruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom