Karl Dönitz
80+ Bronze
450 tl max olacak şekilde öneri yapar mısınız?
400 tlyi geçmeyecek öneriniz var mıdır?Rush Commando RK848 Mavi Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Gri Fiyatları ve Özellikleri
Rush Commando RK848 Mavi Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Overlord Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 869,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Son attığım klavyenin 4 çeşit switchleri bulunmakta bütçenize uygun olanı ya da hoşunuza gideni youtube üzerinden aratarak ya da forumlarda incelemelerine bakarak alabilirsin karar sizin hocam
400 tlyi geçmeyecek öneriniz var mıdır?
Olur hocam 400 tl toplayabildim şuanlık. Yapacak bir şey yok. Normal klavyem sudan dolayı bozuldu diye acil lazım.Hocam 400 TL altı klavyelerden bir şey beklemeyin,hocam bütçenizi arttırabilirseniz,500 TL gibi bir fiyata F/P mekanik klavyeler var. 400 TL ve altında kaliteli diyebileceğim pek bir şey yok,ama bütçem bu kadar derseniz mekanik hisli ya da membran klavye önerebiliriz.
En kötü Gamenote olanı alırım.Olur hocam 400 TL toplayabildim şuanlık. Yapacak bir şey yok. Normal klavyem sudan dolayı bozuldu diye acil lazım.
Gamenote olanı al bence fiyat performansOlur hocam 400 TL toplayabildim şuanlık. Yapacak bir şey yok. Normal klavyem sudan dolayı bozuldu diye acil lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kötü Gamenote olanı alırım.
Nays ile 371tl almış oluyorsun. 2 haftadır kullanıyorum memnunum. Blue switch haberin olsunKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Gamenote olanı al bence fiyat performans
Hepinize teşekkürler Gamenote olanı alacağım. İyi gecelerHocam 400 TL altı klavyelerden bir şey beklemeyin,hocam bütçenizi arttırabilirseniz,500 TL gibi bir fiyata F/P mekanik klavyeler var. 400 TL ve altında kaliteli diyebileceğim pek bir şey yok,ama bütçem bu kadar derseniz mekanik hisli ya da membran klavye önerebiliriz.
Hepinize teşekkürler Gamenote olanı alacağım. İyi geceler
switchin fotosunu atar mısınız?Nays ile 371tl almış oluyorsun. 2 haftadır kullanıyorum memnunum. Blue switch haberin olsunKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
switchin fotosunu atar mısınız?
Hocam bozuk klavye çalıştı şuan ondan yazıyorum. Çok teşekkür ederim yine de vakit ayırdığınız için.Hayırlı olsun hocam boşa zaman harcayıp klavye aradım ama olsun