Neler Yeni

4500-5000 TL ARASI KABLOLU VEYA KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Ben hiç kullanmadım , kötü diyeni görmedim herkesin beğendiği bi kulaklık . Bunun batarya ömrü gelişmiş modeli hs 80 max var ben de onu almayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam illaki eksiler olur, 15 bin liralık kulaklık alan adam boşa almıyor sonuçta.
hocam orası öyle de bunu da beleşe almıyorum yani herkes bütçesine göre hareket ediyor benimde bütçem bu olduğu için bu kadarı çıkıyor fakat bu parayı verince de ister istemez kötü olsun istemiyor bütçe çerçevesinde

hocam orası öyle de bunu da beleşe almıyorum yani herkes bütçesine göre hareket ediyor benimde bütçem bu olduğu için bu kadarı çıkıyor fakat bu parayı verince de ister istemez kötü olsun istemiyor bütçe çerçevesinde
4500 tl yi küçümsemedim zaten ben 1500 tl lik havit kullanıyorum. 4500 civarına alacağın en iyi kulaklığın bu olduğunu düşündüğüm için önerdim

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
4500 tl yi küçümsemedim zaten ben 1500 tl lik havit kullanıyorum. 4500 civarına alacağın en iyi kulaklığın bu olduğunu düşündüğüm için önerdim
yok hocam estağfurullah o anlamda demedim zaten yoksa kulaklık güzel duruyor fakat üç beş gördüğüm yorumu size aktarmak istedim. Bu kulaklık dışında yine wireless veya kablolu bu fiyatta önerebileceğiniz kulaklık var mıdır hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,782
Üyeler
164,191
Son üye
Trygon
Top Bottom