Neler Yeni

4500-5000 TL sistem tavsiyesi

msrns

80+
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
8
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Kaya
Merhaba arkadaşlar bu hafta açtığım ikinci konu olacak yoğunluk oluşturduğum için kusuruma bakmayın. Bilgisayar toplamaya çalışırken epeyce aklım karışmış halde özellikle parça fiyatlarının pek düşecek gibi durmamasından dolayı insan alabileceğinin en iyisini almaya çalışıyor. Öncelikle her oyunu en yüksek seviyede oynayacağım, çok yüksek fps almak istiyorum mantığında olan bir insan değilim, oynayacağım oyunlarda daha çok harita bazlı strateji oyunları ve Bannerlord olur diye tahmin ediyorum. İşlemci olarak 1600AF üzerinden bir sistem toplamak istiyordum ancak stoklarda olmaması ve mevcut olanların çok pahalı olması epey ikileme düşürmüş durumda bu yüzden sizlerden tavsiye bekliyorum.

Alacağım monitör: https://www.epey.com/monitor/lg-22mk430h-b.html

Teknobiyotik'te beğendiğim ekran kartsız sistem https://www.teknobiyotik.com/bilgis...hz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html demonte olarak sipariş vereceğim kargo hızlı olsun diye.

Bu sistemin parçalarının yorumu kronik sorunu vb. değiştirilmesi elzem parçaları hakkında yorum ve ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Bundan hariç ayrı parçalar halinde önerilerinize de açığım. Şimdiden Teşekkür ediyorum.
 
Top Bottom